37

10 табели

преди 8 месеца

Щом още не ви е предложил, значи въобще не се надявайте.

36

една жена

преди 8 месеца

До анонимна 36 Колкото и да сте живели, не може да познавате всички хора, та да знаете за всички бракове :) Не виждам как лъжа и манипулирам. Аз написах не всички, дори Вие казвате почти всички, следователно не всички, така че ... :) Аз не искам внуци на всяка цена. Аз искам хората да са щастливи. Мисля, че децата носят много щастие, но ако за някого са нещастие, не искам да го лъжа или манипулирам, защото очевидно такъв човек ще е нещастие за децата си :)

35

анонимна

преди 8 месеца

Почти всички бракове са нещастни. Сигурна съм, живяла съм достатъчно, вие не лъжете, защото най-вероятно искате внуци, и се чудите как да ги манипулирате, това е първата причина.

34

една жена

преди 8 месеца

До ПРИЧИНАТА 33 Недейте така да плашите младите! Не всички бракове са нещастни. Важно е да се подберат добре да си пасват, като характери.

33

ПРИЧИНАТА

преди 8 месеца

Който желае да пати нека пати ! Останалите не желаят !!!!! Ама женете се бе , съдиите чакат приходи ! Най-важния знак е в съдилищата ! Там да видите какви знаци дават жените !

32

Анонимен

преди 8 месеца

Много е важно хората, и най-вече близките да знаят, "нашият" е признат от жена, която му е дала без брак. Иначе той не е обезчестен, защото не е сключвал брак. Въобще големи извращения и ми е жал за такива мъжестрахливци!!

31

До До 18, 19

преди 8 месеца

Сит на гладния не вярва. И на младите ще им дойде времето. За съжаление, разбира се. Така върви живота.

30

Тъжната истина

преди 8 месеца

11. Ако сте се обезобразила по собствено желание с корекции. Не е като да нямате светлия пример на Майкъл Джексън и Княгиня Калина. А те бяха милионери и можеха да си позволят най-добрите пластични хирурзи. Но... всеки организъм реагира различно.

29

До 18, 19

преди 8 месеца

Да не мислиш, че овдовелите дядовци не се оглеждат за нова съпруга, която да е достатъчно здрава, за да ги обслужва? Даже и тези в старческите домове сключват бракове с баби, домуващи там. Не знам какви са им съображенията. Мога обаче да ти кажа нещо интересно. В сегашната градинка при НДК в София, там, където навремето са се намирали гранитните плочи с имената на загинали, е имало малка, открита лятна сцена. През деня там се събирали пенсионери на сгледа, поне през 60-70-те години е било така.

28

Анонимен

преди 8 месеца

До Мъж --- Хич не са малко мъжете, които разчитат на портфейла на тъста и си подбират момиче, което вече има осигурено самостоятелно жилище и собствен автомобил или в най-лошия случай ще получи от татко си автомобил като сватбен подарък за младото семейство.

27

Анонимен

преди 8 месеца

Теоретични постановки!

26

Анонимен

преди 8 месеца

*** при гегата на колегата :)))

25

Баба Гица

преди 8 месеца

Ако след няколко години съжителство забременеете и ви каже да го махате, със сигурност няма планове за бъдеще с вас

24

анонимна

преди 8 месеца

Защо са повече мъже, чак пък 20 мъже на жена, да не би и тук както в Китай да се отървават от момичетата в зародиш? Ако е така, стойте си без жени.

23

анонимен

преди 8 месеца

Жените са повече, живеят по-дълго и това искам да кажа.

22

Анонимен

преди 8 месеца

10 ясни знака, че ще ви се изакам в смотаната редакция.

21

анонимен

преди 8 месеца

ДЪЩЕРЯ МИ ЖИВЕЕ ДОБРЕ С МЪЖ БЕЗ СВАТБА И ПРЪСТЕНИ ЗА ХИЛЯДИ, ТАКА ЧЕ ВСИЧКО СИ Е ИНДИВИДУАЛНО. ПАРИ НА ВЯТЪРА, НЕ.....

20

Табела

преди 8 месеца

Може вместо брак, да ви предложи качество.

19

Анонимен

преди 8 месеца

На една жена, 20 мъже ве. Кви 20 жени на мъж на 80 години, ***.

18

анонимен

преди 8 месеца

Падат се 20 жени на мъж, но над 80 години, така, че крива сметка.