Снимка: Istock

Може би няма жена, която да е влюбена в мъжа до себе си, да има сериозна връзка и поне малко да не се надява той да ѝ предложи брак по романтичен начин. При някои двойки предложение за брак има, но сватбата се отменя постоянно или никога не е ставало въпрос за нея. При други двойки не само, че липсва предложение, но и има някои знаци, показващи, че това вероятно няма да се случи.

Вижте 10 ясни знака, че той няма да ви предложи брак, защото не е готов.

1. Той не движи връзката ви напред. Когато един мъж обмисля брак и създаване на семейство, то той ще се възползва от възможността да задълбочи връзката на следващо ниво.

2. Споделил ви е преди време, че няма желание за брак. Това вероятно се разбира от само себе си, но ако един мъж ви каже, че няма намерение да се жени, той вероятно е честен.

Не се срещаме случайно – 5 типа космически връзки

3. Омаловажава сериозността на връзката ви. Ако двамата сте заедно от месеци, но той показва на хората край вас, че не сте толкова сериозни, или отказва да признае за връзката ви, това е един от ясните знаци, че не иска нито по-сериозна връзка с вас, нито брак.

4. Не сте се запознали със семейството му. Ако той не е в добри отношения с роднините си, то тогава това е разбираемо. Но ако отлага с месеци да ви представи на близките си, замислете се дали сте единствената му партньорка и дали наистина държи на вас.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase