19

бай 100ян

преди 8 месеца

Имат право!Чисто икономически това са съвсем малко на брой хора с малки заплати и не трябва кой знае какъв финансов ресурс за увеличение а една градушка да пропуснат и щетите са много по големи.Исканото увеличение на целия отрасъл спокойно може да се покрие от месечната заплата на един болничен директор

18

Анонимен

преди 8 месеца

За съжаление, такива наболяли проблеми, показват, че държавата ни си отива.

17

Анонимен

преди 8 месеца

А балетистите къде да протестират.

16

Анонимен

преди 8 месеца

Много е лошо да си на държавна хранилка и да няма какво да се усвоява (краде). Ей вижте ушев,мълчи ,натиска си napцалuте и щави каквото докопа.

15

запознат

преди 8 месеца

До Анонимен 12: Валят градушки там където няма изградена противоградова защита! Както и животозастрашаващи мълнии падат там където няма противоградова защита! Стрелбите по облаци намалява тяхната сила и предотвратява падането на животозастрашаващи мълнии с което се спасяват човешки животи! Добре е да се направи статистика в кои райони на България има смъртни случай в разултат на паднали мулнии и дали там има изградена противоградова защита?

14

Анонимен

преди 8 месеца

Духовете върнаха снарядите.Бяха бесни.Нищо не можеше да ги спре...Настройвате брат срещу брата,наливате милиарди и оръжия,загиват невинни,а вие правите пропаганди и само лъжете.

13

Анонимен

преди 8 месеца

сега по логиката на ковид скептиците можем да кажем "то няма градушки, за какво да харчим пари за тая хранилка"?

12

Анонимен

преди 8 месеца

Протестира ли били....да хвърлят ракети не да имитират работа, всеки ден пада градушка защото тези мързеливци не си вършат работата, ами тръгнали да протестират!!!

11

Анонимен

преди 8 месеца

За съжаление, 90% от тези станции са по селата и провинцията, а там с 1000лв - си си местния богаташ.

10

само питам

преди 8 месеца

Трибуната от която се изказват днешните депутати, същата ли е от която се е изказвал и бай Тошо преди 1989 г.?

9

много се чудим

преди 8 месеца

Тази защитна система на земеделието е останала от лошите комунисти!Интересно как са я пропуснали и не са я унищожили до сега!?

8

запознат

преди 8 месеца

До GTI 2.3 V5 150 коня; Ти благодари, че голфа ти не е летял и все още имаш къща където има къде да се прибереш, че виж какво става в Италия, където няма противоградова защита. Много от вас не са наясно, че стреляйки по облаците когато те са все още малки, се предоствратява тяхното развитие до суперклетки, който формират торнада, а те заличават градове!

7

в отпуска са

преди 8 месеца

До Анонимен 3 Лятно време дежурствата са по 24 часа през ден!Няма събота,няма неделя!И това е цяло лято!И тяхната не е лесна!

6

бедна ви е фантазият

преди 8 месеца

Такива облаци, които през последните 3 години са наблюдавани в южна Европа, само в САЩ могат да се видят! В САЩ след като мине торнадото, града изчезва! Хората се качват на колите и се местят на друго място! Ако не бяха градушкарите и в България щяхме да наблюдаваме такива облаци.

5

до 2

преди 8 месеца

изключително *** двигател

4

Пич

преди 8 месеца

Да пуснат градушките!

3

Анонимен

преди 8 месеца

Интересно, зимно време отпуска ли са?

2

GTI 2.3 V5 150 коня

преди 8 месеца

ей зарад тия мързели оня ден ми се изпотрошиха стъклата на голфо

1

Анонимен

преди 8 месеца

Пълна подкрепа за хората! Киро швестеро ограби България заедно с боко тулупа! Мислехте, че ГЕРБ е най-лошото, на ви сега ГЕРБ + ДБ + ПП! ПАК СКАЧАЙТЕ КАТО ПРЕЗ ЛЯТОТО НА 2020 ПОД ШПИЦ КОМАНДАТА НА ЧЕРЕПА!