17

Държавата

преди 8 месеца

субсидира неекологичните ВЕИ-та и фото, загуби се взимат от потребителите. Масово малък и среден бизнес пропищя от борсовите цени, имаме горчив опит от газ-борса. Фактът, че не можем да купуваме евтината енергия от Козлодуй, говори че "свободният пазар", всъщност е принудително оскъпяване на ток, с цел българите да не ползват евтини енергоизточници. Още при Тройната, която отказа канадска АЕЦ, Симеон казва: Външни сили не искат България да има АЕЦ. От 2000 цената на ток поскъпна с 400%.

16

40% базови мощности?

преди 8 месеца

Тройната отказа строеж на Канадска АЕЦ, а после ГЕРБ 2012 закриха Б.А., Ю.П. и Белене. Българската енергетика беше системно унищожавана. Внасяме храни, торове, дрехи. С Концесията на Водата окончателно ни доунищожиха. Ток от 2000 г. е поскъпнал от 15 лв. до 75 лв. лято. ВЕИ и фото напомпаха инфлацията, нито са екологични, нито са евтини. Но са собственост на бивши и настоящи депутати и чужди ТНК-та. Идва зима средно без да ползваме парно и топла вода, само за сградна ще плакаме м/у 130 и 200 лв

15

Анонимен

преди 8 месеца

Ако там същият брой хора бъде ликвидиран, се предвижда сума в размер на 80 млрд. евро. А в нашия случай - не повече от 3 млрд. . . . . На господина не са му ясни много правила и похвати иначе няма да сме евтини, ако ни преведат 80 млрд. евро. Елементарно е!

14

Анонимен

преди 8 месеца

Парите ел енергия не правят, ел енергията прави пари! Няма ТЕЦ, няма АЕЦ , панелки и вятърни мелници са скъпа и зависеща от метеорологичните условия и не само, но модата си е мода.:))

13

BGexit

преди 8 месеца

ЕС иска да унищожи българската икономика и народ!

12

Анонимен

преди 8 месеца

Текстът е пълен с правописни грешки.

11

Скъпи братя и сестри

преди 8 месеца

Винаги можем да вземем от домовете си по два метра здраво въже и да се съберем пред парламента!

10

Анонимен

преди 8 месеца

Владко, на тебе парите май все не са ти достатъчно. От край време си към синдикатите и вече кой знае колко апартамента имаш.. иначе те бива само да "даваш акъл" на хората. Обикновена надувка!

9

Анонимен

преди 8 месеца

Ще дадат идни пари, дето ще ги окрадат. После ЕС ще установи, че има нарушения и народа ще връща откраднатото. И в крайна сметка ще останем без централи. Ни ТЕЦ, ни АЕЦ. ток ще внасяме и ще се молим да ни продадат.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Не се наядоха и не се накрадоха нашите политици. Ама защо ги траем още ...

7

Стъки

преди 8 месеца

Ние сме *** и такива ще си останем.Жалко,че руснаците са ни подали ръка,трябваше да ни оставят в калта кенефите вънка на двора и вода от кладенеца или чешмата на центъра и в къщите газени лампи.Това си заслужаваме продажните опелета

6

кухария

преди 8 месеца

Никакво затваряне на тецовете. Джендърите от ЕС да духат супата . Стига сме се кланяли на тези пумяри.

5

Анонимен

преди 8 месеца

Това е тъпанарщина на квадрат,режеш си клона на който седиш затваряйки ТЕЦ-вете и продавайки оборудването за втората АЕЦ в Белене,в същият момент изкарваш и без това бедните българи на либерализираният(борсов)пазар на електроенергия което ги обрича да заплащат Три/Четири пъти по скъп ток!

4

Анонимен

преди 8 месеца

Затварят ТЕЦ уж заради екология, а отварят Нефтена Рафинерия в Раковски!

3

Анонимен

преди 8 месеца

А вече с камъни трябва да гоним Урсула ,обезкървиха ни.Та АЕЦ ,та Тецовете аре стига вече затваряне.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Тогава няма да ги затваряме. Какво му умувате толкова

1

Анонимен

преди 8 месеца

От ЕС хората не са видяли нито едно евро. Стига вече сте будалкали народа!