17

ККК

преди 8 месеца

4 юли трябва да празнуваме.

16

ЯМБОЛИЯ

преди 8 месеца

За комунистите национален празник винаги в сърцата и душите им е 9 септември,а като бе забранен и Великото народно събрание утвърди 3 март,се ,,залепиха,, за него. Тъй че да не го защитават така яростно,защото лицемерничат.

15

466711

преди 8 месеца

Ако студентите преди 30 години не бяха скачали, сегашните щяха да изучават политикономия и история на БКП и щяха да ходят на студентски бригади в ТКЗСто за 40ст на ден.Малък Тошко пияницата щеше да е Ким 3-ти и щяхме да му викаме УРА на 9-ти септември.

14

Анонимен

преди 8 месеца

говориъ москве

13

БГ РУСОФИЛИТЕ

преди 8 месеца

ОЧАКВАТ ФИНАНСОВА ПОМОЩ ОТ СЕВЕРНА КОРЕЯ, ЧЕ ЩЕ УМИРАТ ОТ ГЛАД И МЪКА ЗА РУСИЯ.. ПРАЗНИКА НА РУСИЯ Е ТЕХНИЯ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК..... 12.ЮНИ......ИЛИ.. 9. МАЙ..?..... ХАХАХАХХАХ...... ПОД. ЛОГИ.....

12

Интимна коалиция :

преди 8 месеца

"Референдумите не са демократични по политически причини! Трябва да бъдат забранени! Също така трябва да се забранят изборите,в случай че неолибера3тката сглобка на посолството не спечели! Трябва да се забрани различното мнение,ако не съвпада с евроатлантическия мейнстрийм!Трябва да се забрани българския език,култура,писменост и история,защото не са в унисон с евроатлантическите ценности! Трябва да се забранят българите,населяващи територията! Трябва да се забрани всичко! "

11

До 10

преди 8 месеца

Кой е тръгнал да маха 3 март бе алонкоолу, нали пак ше е празник.

10

Долу 4 юли

преди 8 месеца

Поредната наглост на Козяк. Ако позволим да махнат 3 март...После ще искат да обявим Васил Левски за терорист или да бутнем Шипка и Александър Невски

9

calvero

преди 8 месеца

Нека политиците да не се занимават с празници и паметници, а да помислят за народа например да живеем по-добре. От тази безпросветност и мизерия има толкова насилиеи безумия! Няма как цяло поколение да израсне с песни като "Хайде накажи ме,хайде нарани ме, нека ме БОЛИ!". Просветете Народаипомислете не само за мизерните си души и гуши!!!

8

33 декември

преди 8 месеца

Пет пари не давам ни за 3 март,ни за 24 май!Има ли келепир всичко е наред!Другото е вятър работа!

7

Патриот

преди 8 месеца

Копейките *** яко!

6

Анонимен

преди 8 месеца

След забраната на Трети Март следва забрана и да говорим на български език. В училищата българският ще се изучава вече като чужд език.Ще позволим ли това?

5

Анонимен

преди 8 месеца

О, с каква наслада ще изшием един шамар на сглобката.....

4

Анонимен

преди 8 месеца

С петиция не става ли?

3

Дoвoлeн rpaнтoeg

преди 8 месеца

Kвoт' cъrлacyвa nocoлcтвoтo, тyй e...

2

истина е

преди 8 месеца

Това ли е най-важният проблем .Та не виждате ли ,че сме последните цър-вули на Европа , благодарение на крадливите и лъжливите ни политици !!Празник е всеки ден , когато човек е щастлив и се чувства обичан !

1

Анонимен

преди 8 месеца

Депутатите да оставят празниците на мира и да свършат някаква работа,че идват избори и някой май ще плаче накрая.