42

Паахх

преди 8 месеца

Няма балъци вече!всички разбраха какво има вътре и какво се случва!!! Ако имате малко достойнство,спрете да еничарствате на народа си! Що народ си отиде от тези нанотекове...само в моето село знам за 7-8 човека,отделно болести....Бъдете добри хора и не пропагандирайте нека което даже не е ваксина!

41

Анонимен

преди 8 месеца

Реален случай с бащами, до двете дози от тези ваксини, нормално ниво на разсейки в кръвта, след двете дози ваксини тяхното количество нарасна драстично, образуваха се тромби, ходи да източват сгъстена кръв и заменят с плазма. Още ли мислят ваксърите, че ваксините са полезни и безопасни,докторите са казали на баща ми тромбите са от ваксините. Нещо да кажат ваксърите в свое оправдание, и колко хора трябва да умрат и да получат трайни увреждания от тези "безопасни" ваксини..

40

Пак ли?

преди 8 месеца

Младо, право момче след първата доза разви тежка форма на улцерозен колит, и ще влачи последиците до живот. Него и родителите му кой ще ги обезщити за нанесени трайни вреди?!? Иначе ваксаджиите никой не ги спира. Тичайте към заветната доза, безплатна е като сиренцето в капана!

39

Тука е така

преди 8 месеца

Две неработещи начални дози, след това задължително Бустер, веднага бивалентен вместо само за Омикрон, тази есен ХББ Хбуйстер, През зимата - Eбустер (Ерис), веднага напролет ПрЕйбибустер - Пирола+Ерис бивалентен. Колко чудесни начина за ваксърите да си внедрят модРНК - ГМО чужд генетичен код че то си е съвсем Пидрола... наркомания.

38

Анонимен

преди 8 месеца

да ги залеят с бензин и изгорят, тези отровните ваксини малко ли хора умряха от ваксините и получиха трайни увреждания, като тромби и сгъстена кръв..

37

Анонимен

преди 8 месеца

Във ваксинирана западна европа са починали 1 на 1200 от ковид в България умните антиваксъри са го докарали на 1 на 220 , и стотици хиляди с пост ковид. Официална статистика може да я проверите.

36

Кво толкова

преди 8 месеца

Нали гинеколожката от Брюксел и тя семейство храни. България ще си получи ваксините, а после ще ги изхвърли. Е, вярно че трябва и да ги платим. Така е с корупцията в демокрацията.

35

Анонимен

преди 8 месеца

Трябва да се върнат маските до тогава.

34

Стоян Стелий :

преди 8 месеца

Затова ли така мощно се активизирахте напоследък миличките ми ми$$ирки грантаджийчета?!?!? И КукунчеФ и КантарджитУ ги извадихте от нафталина да сеят зараза от ТиливиУрЪ!Не се наядохте бре...

33

Divide et impera

преди 8 месеца

Ваксинирайте се, хора. Не вярвайте на тези, които ви плашат, че ваксините са опасни. Целият цивилизован свят се ваксинира. Видя се къде умряха най-много хора от Ковид - в България, където бяха най-малко ваксинираните. Ваксините въобще не са експериментални. Имаме късмет, че живеем в 21 век и вече не е нужно да се тестват ваксини 10 години. Едно време секванцията на геном отнемаше години, а сега става за часове. Технологиите за mРНК ваксини бяха готови още преди появата на Ковид-19.

32

байуй

преди 8 месеца

Да си ги набият в задниците .

31

бон апети

преди 8 месеца

Адаптирани ваксини - за адаптирани и_д_и_о_т_и.

30

Идеалист

преди 8 месеца

До Очаква се ...Тъкмо за изборите с нашата милиция!

29

Анонимен

преди 8 месеца

Двукраки овце, ваксани в ступорна покорност.

28

Kreti

преди 8 месеца

Всички Ваксини в На Киро и Лена Г......

27

Очаква се ...

преди 8 месеца

Наесен пак старата ковидна песен ... новия щам, адаптирани ваксинки, боц боц ... Като нищо демонократичното правителство ще върне и умрелите зелени сертификати ...

26

Немам търпение!

преди 8 месеца

Да се набода, така! Последният път ме изнудиха заради сертификата и след първа доза Янсен един месец бях под легло. Не на легло - под легло! Няма сън, няма ядене. Такова нещо през живота ми не ми се беше случвало...

25

Чичо Доктор

преди 8 месеца

Тези милиони поръчани ваксини говорят само едно.Ново затваряне на агнетата в кошарите до пълно изчерпване на ваксините.Ай лягайте си и бройте овце...ваксинирани.

24

Аслан

преди 8 месеца

Да си ги наврете, нали знаете къде?!Ай сиктир от тука.

23

Анонимен

преди 8 месеца

Абе оставете ни на мира бе еееее