384

Армагедона е билизо

преди 8 месеца

В сравнение с войната ,която идва тази е пейтбол среща между ИТ колеги от два съседни софийски офиса на една и съща фирма... Индия и Китай нямат друг ход освен война помежду си победителя ще вземе Русия като награда... Индия започна да прегражда търговските пътища на Китай ,а Китай трупа запаси 70% от всичкото зърно на Планетата в момента е в китайски складове...

383

Некъф

преди 8 месеца

Видяхме им патриотизма на рашките!

382

тя

преди 8 месеца

Отказваш да се биеш за ВСУ , отиваш на почивка /безплатно/ в България !

381

Анонимен

преди 8 месеца

А като започнат да ни мобилизират в България, с бодра песен ли ще отидем на фронта: само, че тук няма избор - няма затвор. Ще те грабнат от вкъщи, ако трябва...и ще изчезнеш. Инвалидите ще ни накарат да работим във военното производство по 16 часа, а не достигне ли храна - на фронта, за пушечно месо. Разбира се Кирчо ще се държи за мръвката. И всички деца на политическите лидери ще се държат за мръвките, но ще пищят "Слава на Украйна" и колко героично мре принудения да се бие български народ.

380

Точен

преди 8 месеца

Пропагандата срещу Русия не впечатлява българите. Виждаме във Варна хиляди млади украинци, които са избягали от фронта, платили са солидно.

379

ФАКТИ

преди 8 месеца

Руснаците масово бягат и не искат да се записват в армията, защото не са глупави и виждат, че войната се води по правилата на олигарсите. Умишлено не се обстрелват мостове и тунели и почти всичко стига до фронта и там масов мор и на украинци и на руснаци. Суровикин го затвориха, Пригожин утрепаха, защото искаха да унищожат мостовете на Днепър и гарите за преоборудване на вагоните ( по щироки линии в Русия). Така войната и то без жертви - войната е ПРИКЛ'ЧИЛА ДО МЕСЕЦ!!!

378

Анонимен

преди 8 месеца

Не се панирайте, отсрещната страна отсрелва бегълците. Имат заградителни отряди.

377

Анонимен

преди 8 месеца

Всички "статии" на дебилната *** Христова са поръчкови! Тя е пряко подчинена на Галя от посолствоТО.

376

По-добре

преди 8 месеца

в пандиза,отколкото тея да ти изпият кръвчицата.

375

Анонимен

преди 8 месеца

Войни ще има до момента в който политици и генерали бъдат принудени да се сражават ЛИЧНО във войните които те самите са предизвикали ... До тогава все мозъчно промити наивници ще бъдат употребявани за пушечно месо , докато главните виновници за войната си се гушат удобно в бункери и офиси пийвайки кафенце приготвено от цицестите им секретарки .... Светът е РАЗДЕЛЕН на властимащи и простолюдие и простолюдието ВИНАГИ го ду*** ха ..... ФАКТ.

374

Анонимен

преди 8 месеца

Украинци, бягайте и се спасявайте, но е по-добре да бягате в Русия или Белорусия, за да не ви мобилизират(могилизират) , нещо се мъти, не знам какво, но бягайте от Украйна и стойте извън Украйна, докато свърши войната, за да оцелеете!

373

Людмил Георгиев

преди 8 месеца

Интересно!!!А как е в Украйна? Или там всички са герои? И доброволно са на фронта?*** тъпата статия!

372

до387

преди 8 месеца

Явно пропагандата работи много добре!Като приключи това ще видят колко ще им се помогне и колко ще оцеляват на границата на мизерията.Богатите измъкнаха семействата си,почиват по плажове и хотели,а тези,които не можаха да платят останаха в ада и губят най-скъпото си-децата.

371

До с жал

преди 8 месеца

Народът на Украйна го прави за своето и на държавата си оцеляване, нека се питат руснаците ЗАЩО !

370

Да слуша добре

преди 8 месеца

Костята !

369

с жал

преди 8 месеца

Фейсбук е пълен със снимки на млади мъже,с празни и отчаяни погледи, осакатени завинаги.няма значение дали са украинци или руснаци.Какъв живот ще имат?Какво бъдеще?И като се почне с лицемерието на тези,които се пекат пои плажовете ,,Герою наш'' ми се повръща.Съсипан живот,с подхвърлени инвалидни пенсии-самотни и забравени.За какво?За народите ли на Украйна и Русия или са други интереси.

368

Анонимен

преди 8 месеца

РУСКАТА АРМИЯ ОТКАЗВАШ ДА СЕ БИЕШ ОТИВАШ В ЗАТВОРА,,, УКРАИНСКАТА АРМИЯ ОТКАЗВАШ ДА СЕ БИЕШ КУРШУМ В ТИЛА,,,,,КОЕ Е ПО ДОБРЕ

367

Анонимен

преди 8 месеца

Що бе, ако си военен и откажеш да се биеш за украинската да не би да стигаш до затвора? Смятам го за доста демократично. Ако военен откаже да се бие отива в затвора. То това е по цял свят по време на война. В мирно време - може също затвор. Във френския легион ако се ожениш по време на служба отиваш в затвора... Поне така съм чувал. Реален случай, българин.

366

Реалист

преди 8 месеца

И това същото как не важи за украинската армия? Или там е по-лошо? Прочее който е имал акъл и пари се е измъкнал и от двете.

365

Анонимен

преди 8 месеца

Ако руската армия има необучени войници, какви ли са войниците в Българската армия?!?