36

Право славен

преди 8 месеца

Бог така е решил!

35

Анонимен

преди 8 месеца

До 31. Аха, викаш в бурята клякаш и стоиш така под проливния дъжд. И кой нормален човек постъпва така, освен теб може би?

34

Vesko

преди 8 месеца

Аз мисля, че новите активни-мълниизащити трябва да се преразгледат. По моя пренецка направило ми е впечатление, че зачестяха случаиите на ударени от гръм и именно след като се разпостраниха новите активни мълнезащити. За разлика от пасивните (един прав метален прът), активните се опитват да привлекат мълниите към тях. Сега си представете активната мълниие защита, като една стръв хвърлена в море пълно с акули, и вие плувате близко до нея, като си мислите, че акулите ще изядат стравта само.

33

До 29

преди 8 месеца

Познавам треньора лично, тренирал е детето ми. Изключително, дори прекалено отдаден и любящ е... Вярвам, че се е борил за живота на децата като за свои. Жалко, наистина огромна мъка... Да пази Господ...

32

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 29. Според мен човекът на снимката изглежда като някой, който чувства огромна вина.

31

Анонимен

преди 8 месеца

Батерии на телефони. Много на едно място.

30

Анонимен

преди 8 месеца

Не се тича при буря или светкавици. Тичането увеличава магнитното поле и е предпоставка за по-голямо напрежение между краката. Някой по-назад в коментарите казва да се тича колкото може по-бързо. Това е свръх опасно. За да намалите напрежението трябва да клекнете и да прегърнете коленете си докато сте свити на кълбо. Не докосвайте земята, стойте неподвижни на разстояние поне 3 метра от други хора.Дори метална тока на колана е предпоставка за привличане на мълния.

29

Asd

преди 8 месеца

Трябвало е да се скрият много преди дъжда.

28

Анонимен

преди 8 месеца

Ако на снимката е треньора, ами той изглежда като току що излязъл от затвора убиец.

27

Анонимен

преди 8 месеца

Според нашия треньор, нямало проблем да се тренира на дъжд. Децата да свиквали на всякакви условия. Но като стане белята, търсим оправдания.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Тези холивудски филми-пpoстoтии, които постоянно гледате ви създават грешното впечатление, че хората са безсмъртни, скачат от 200м, бягат по-бързо от самолети и се сражават с хора, които стрелят срещу тях с картечници. За съжаление, хората са смъртни, може да намерите в САЩ колко човека загиват всяка година от мълнии. Мир на душата на детето! А това, което предлагате тук да затворим децата като пандизчии и да им дадем по един компютър или таблет да тлъстеят по цял ден е много лоша идея.

25

Русе

преди 8 месеца

Гърмежи от мълнии се чуваха поне 20 минути преди да стане инцидента. Тренера е трябвало да ги прибере по-рано. И два мълниеотвода са малко за тази площ, но пък е спестено желязо. Жалко за детето.

24

Анонимен

преди 8 месеца

Ква мълния паднала, ко? Кво станало? Какво е това заглавие?

23

Родители бг

преди 8 месеца

Виждат че почна гръмотевична буря, виждат че децата им са в опасност и нишо, надигат бирите отстрани и се хилят.

22

Анонимен

преди 8 месеца

Цялата жалка история само показва падението на народа.Родителите дали парите си за глупости държат да видят децата си как ритали даже с риск за живота им.Трагедия Бг.

21

Анонимен

преди 8 месеца

Питайте прикриватурата защо не е образувала досъдебно производство.Чл. 123. (1) (Изм. - ДВ, бр. 26 от 2010 г.) Който причини другиму смърт поради незнание или немарливо изпълнение на занятие или на друга правно регламентирана дейност, представляващи източник на повишена опасност, се наказва с лишаване от свобода от една до шест години.

20

не е мълнията

преди 8 месеца

Всички съоръжения изградени от Герб са опасни за живота, нито норми са спразвани нито нищо само е крадено. Естествено това правителство не знае нищо и няма да прави нищо.

19

Анонимен

преди 8 месеца

Никога не се стои под търво, ако сте на открито махнете всичко метално от вас и клекнете и се свийте на кълбо като гумата на обувките служи до някаква степен само като изолация. Такива неща трябва да се учат още в началното училище.

18

Анонимен

преди 8 месеца

Прикриватурата почнала проверка!! При причинена смърт на дете и тежка телесна на друго. Е, няма такава държава.

17

Анонимен

преди 8 месеца

Виновен е отговорника-треньора. Кой оставя деца на стадиона при приближаваща буря???