100

Анонимен

преди 8 месеца

Звездите ми говорят!

99

До 96

преди 8 месеца

Я си представи, излизат на Путин придворните и казват - ДНК теста не потвърди, че това което твърдяхме, че е Прогожин е Прогожин. Всъщност незнаем къде е Прогожин. Няма значение,дали това което пише в статията е вярно или не!Факт е,че *** винаги лъжат!И Вагнер я нямаше,пък после я имаше,ама нямала връзка с държавата,пък накрая лично джиджето призна за наливаните пари във Вагнер!

98

Пълен фейк

преди 8 месеца

С публикуването на т.н. докрор Соловей Днес.бг изземва функциите на Блиц ,Шок и Телеграф. Да ви е честито.

97

Йокин

преди 8 месеца

Начи от цялата гюрултия,ФАЙДА ИМАТ,ПРОДАВАЧИТЕ на ЦВЕТЯ.

96

Shark

преди 8 месеца

Веднага след инцидента изкарах точно същите съмнения. Прекалено лесно беше, за да е истина.

95

IQ 3.14

преди 8 месеца

сценаристите на "бригада" нервно пушат отстрани.

94

Анонимен

преди 8 месеца

Дай Боже, да си отмъсти на Путин!

93

Анонимен

преди 8 месеца

Пригожин готвел...? Хайде сега пак, поредната лъжа! Ами дали му намериха останките от трупа и след генетична експертиза 100% сигурно е доказано, че е неговото тяло? Обаче такива факти не притесняват фейк сайта да си публикува фейковете.

92

оракул на боб

преди 8 месеца

Някои хора са отдавна готови за среща с лекари,чиито помощници преди преглед слагат на пациентите ризи с ръкави без отвор за китките.

91

Анонимен

преди 8 месеца

Скрипал е отровен с отрова за която няма антидот,пък той жив...Приговин е бил на борда на самолета,само че не той,а аватарът му. Лао Дзъ <ИЗКОСТВОТО НА ВОЙНАТА> .Информация,дезинформация,контра дезинформация.

90

Конспиративо

преди 8 месеца

Пригожин е заедно с Елвис Пресли на тайния остров. Там храната е чиста и никой не пръска от самолети. Даже Ванга го е предрекла.

89

toti

преди 8 месеца

Виж взел Африканци гладни и наяада Русия .ха ха

88

мани

преди 8 месеца

Да вметнем за подготвилия тази преводна статия: manifest (англ.) - a document giving comprehensive details of a ship and its cargo and other contents, passengers, and crew for the use of customs officers.Така че "съответства на манифеста" може спокойно да се замени с, напр. "съответства на списъка на пътниците (на полета)"

87

Ром"с

преди 8 месеца

Роден и живял в Украйна,учил се в Лрндон ...антипутинист ,постояно критикува Путин (и не е в затвора!!!!) е известен със своите конспиративни прогнози ..той подава "***" ,че Путин е болен,че Русия ще нападне Прибалтика ..понякога и оцелва .Та въпроса ,може ли да му се дава трибуна в Днес?Да ,разбира се ,щом е против Путин.Днес е филиал на Дневник,а там който не съгласен с линията на партията-вашингтонскта ,супругата-*** маха всички...а те най много и силно се бият за авобода на словато.

86

Анонимен

преди 8 месеца

стига с глупости сте писали вие ни имате за глупави читателите като вас

85

Хаоус оф пеин

преди 8 месеца

За втория самолет ,който е бил след тозни на Пригожин се върнал в Москва за него нищо не се казва ,кои са били в него ,арестувани ли са ,кои са нито дума...

84

Ясновидеца

преди 8 месеца

Той и Елвис е жив!

83

Несериозно

преди 8 месеца

Според този Путин е сериозно болен от десетилетие. Сериозно, сериозно, колко да е сериозно.

82

Ха-ха

преди 8 месеца

Първо трябва да възкръсне, а отмъщението след това!

81

Нострадамус

преди 8 месеца

Глупости, Пригожин е на Луната, плати си на индийците и те го закараха с лунния им модул. Сега се крие на тъмната й страна. Естествено, готви ответен удар. За да финансира това, той здраво копае диаманти. На Луната ги има много. Когато събере достатъчно, Индия ще му пратят отново лунния модул да го върне обратно на Земята.