47

Анонимен

преди 8 месеца

Божков беше и е спонсор на Радев и дружка на Чашков.

46

Анонимен

преди 8 месеца

На мен Божков не ми е проблем. Радев да му мисли. Един ден свидетелят му може да се обърне против него. Щото е кошаревски.

45

агент на Ц Р У

преди 8 месеца

Октай отдавна се осветли като агент на Ц Р У - външното разузнаване на С А Щ! Безспорно интелигентен човек с много информация, която опитва да използва за да манипулира не само обществото, а и директно да влияе на политическия живот в България. Сам си е признавал многократно "контактите с чужди посолства след промените". В това интервю има 2 ключови момента: 1. Директна заплаха към Б. Борисов и изнудване да подкрепи "реформите" и 2. От 3 "кръга" борещи се за службите, каза 2. И напада Радев.

44

ПроСоТо

преди 8 месеца

Г-н Октай вижда нещата от дестинация,за която вие-оплюващите го,си нямате и понятие..

43

мамалигарстан

преди 8 месеца

тоз папагал ли пак бее наай ги разбирп хехехе

42

Анонимен

преди 8 месеца

Бай Османе , Божков е с белезници и нищо не пречи да го осъдят по някое от всичките обвинения . Като нищо ще му закачат едни 15 години и край на мача .

41

НЕ Е ВЯРНО

преди 8 месеца

Няма проблем за НИКОГО ! ! ! Единствено сега съдът ще му опрости всичко , обикновено има договорка срещу процент . . . . делкане на половина и си чист .

40

Анонимен

преди 8 месеца

Лкуфарче, букетче, куфарче, букетче, куфарче, букетче...Останалото е дъвка за медиите.

39

Истината

преди 8 месеца

Ето какво се случва:Алексей Петров се е опитвал да се откъсне от старите си дружки и да засили подкрепата си за правителството и така да помогне на БГ да тръгне по-сигурно на изток. Затова и американците го отстраниха. Това разклаща психиката на Борисов, който под имиджа на мачо всъщност е страхливец. Идването на Божков е също е дело на американците, целта чрез него да отстранят Борисов

38

Прав е!

преди 8 месеца

Правителството " а ла - б а ла и тройната коалиция......

37

Истината

преди 8 месеца

Ето какво се случва:Алексей Петров се е опитвал да се откъсне от старите си дружки и да засили подкрепата си за правителството и така да помогне на БГ да тръгне по-сигурно на запад. Затова и руснаците го отстраниха. Това разклаща психиката на Борисов, който под имиджа на мачо всъщност е страхливец. Идването на Божков е също е дело на Руснаците, целта чрез него да отстранят Борисов и така да свалят правителството. Радев играе с Божков. ПП са само пионки и нямат никакъв глас в този сценарий

36

Анонимен

преди 8 месеца

Божков беше спонсор на ДБ , НБУ, Дайнов и сие.Всичките се изкарваха американски контрагенти, а излиза, че са на нивото на Пригожин.Това не ме учудва познавайки ги, но е интересно как на бг журналята не им работи мозъчето и продъжават да сочат т нар десни за евроатлантици.

35

боби

преди 8 месеца

Всичко тука пишешто , са пазбирачи и професори , ....нямам думи !

34

обаче

преди 8 месеца

Колко ли хубаво би било ако Бойко, Божков, Доган, Пеевски, Костов и други политически лица и приближени до тях бизнесмени и други разни, бъдат вкарани в затвора за дълги години, а всичкото им имущество и на техните близки, придобито през последните 30 години, бъде конфискувано.

33

Анонимен

преди 8 месеца

КГБ си играе игрички с нас! Дали ще им се получи като с Пригожин?

32

Да ама не

преди 8 месеца

Осмян Октай или е на заплата или въобще не познава Божков. Самостоятелен играч друг път, направил е споразумение още в Дубай и от задушевния разказ на адвоката му това ясно може да се види :)!

31

Психолог

преди 8 месеца

Божков изглежда доста смачкан, тъй че не мисля да е се е върнал по собствено желание. По- скоро има възложена мисия.

30

Анонимен

преди 8 месеца

Божков играеше с КГБ - това е всеизвестно. Той не може да бъде самостоятелен играч. И не може да взема самостоятелни решения. КГБ бди над него както над Пригожин. Затова и ББ каза за него: " по - добре в затвора, отколкото мъртъв!".

29

Руските учени

преди 8 месеца

така го измислиха.В Украйна ги посрешнаха с тоягите,В БГ да се пробват.Нали забраниха евтин внос и вдигнаха цените , Путин ще им даде някоя рубла.

28

Анонимен

преди 8 месеца

Каква е тази професия политически анализатор и този човек защо го канят в телевизиите вече 20 години????