12

Анонимен

преди 8 месеца

ще им трябват около 6 месеца да свиват и да ги пушат на място, извънредните и командировъчните ще скочат през тавана:)))

11

Анонимен

преди 8 месеца

Тия нямат ли си истинска работа?

10

Анонимен

преди 8 месеца

Абе кво стана с индустриалния коноп, нали го беха разрешили, една година сяха и после нищо.

9

Анонимен

преди 8 месеца

Значи от цяла Европа, в БГ, Румъния , Турция и Сърбия , конопа не се използва по никакъв начин! От него могат да се правят - текстилни изделия, хартиени изделия, лекарства и др. Общо взето растение, което всичките му части могат да се употребят, а реално расте навсякъде и без много грижи- на това му се вика златна мина...! Ама не ...не искаме да сме богати....даваме си златото за без пари и горим тревата ,че ни пречи!

8

Ранения

преди 8 месеца

Целия модерен свят печели от канабиса.В много сектори на икономиката!Здравеопазване, фермерство, туризъм и индустрия.Само в България нива с трева е успешна полицейска акция срещу наркомяфията.!!!!

7

Депутата

преди 8 месеца

Вместо да приберете реколтата и да я продадете легално на туристите на пазарни цени като в Холандия или Чехия, като направите това държавен бизнес и резнете крилата на Мафията, и с тези пари да инвестирате в подобряването на качеството на живот на бедния народ, вие само унищожавате.Вместо това продавате миризливите си цигари на простаците, и фалшиви алкохоли на алкохолиците по магазините.Жалки същества сте.И народа и управниците, които са псувани денонощно в коментарите.Смешни, жалки.

6

Анонимен

преди 8 месеца

А границата кой ще я пази? КАТ?

5

Анонимен

преди 8 месеца

В Бреница Плевенско, наркоманите садят яко уж легално десетки декари са засяти с тая отрова. Няма държава това, как може да се садят легално тея ла*на

4

За тва

преди 8 месеца

Няма време за мигранти. А инак българина само от диктатура разбира

3

Анонимен

преди 8 месеца

И как точно протичат тези операции - отиват, заливат с керосин и палят? Понеже има възможност да се възпроизведе само след година-две, и тогава пак ще трябва да правят същото, тъпирите, а тези операции ги плащаме ние! За изтребването на безобидно растение са вдигнати полиция, пресцентрове и журналистиката на целокупна България, не е реално просто.

2

Анонимен

преди 8 месеца

И за какво да ги унищожават - това е най-ценният продукт във вселената, известен до ден днешен, а те набиват ресурс, за да го премахнат? Ужасно крива страна сме!

1

Жунгла

преди 8 месеца

Унищожават само нивите на конкуренцията.