99

Анонимен

преди 9 месеца

Радев не пусна Петър Тодоров, но той сам подаде оставка -------------- а Радев за кога чака?

98

toti

преди 9 месеца

Браво бе генерал ли какъв си,но ДА ЧЕТЕШ 5 реда без да ги запомниш,говори за НЕКАДЪРНОСТ !!

97

ББ

преди 9 месеца

Респект!!така се прави гумен решетников!!!уВолнение за решетников...в САЩ съдят предаващ Народа им бивш президент ,насърчил убийства на мирни служители в Капитолия!нагъл руски агент е,предал Българите за...рубли...за мъниста...,ограбваше войничета като техен "командир",Свобода или Смърт!!!България е оцеляла някакви 1500,въпреки разделящите ни руснаци и турци,въпреки предаващите ни и продаващи ни управляващи!!!ще сме тук и след Вас!!!има Бог!!!

96

Румен-мисирката

преди 9 месеца

Зеленият чорап е жалко кремълско изкопаемо.

95

селянин

преди 9 месеца

Чал-чал, няма да липсваш

94

Българин

преди 9 месеца

ПЛАМЕН И РУМЕН СА БРАТЯ. А пък, баща им Г-Н ВЛАДО ме беше приятел. От тези истинските. ТАКИВА НЕША И ХОРА ПРОСТО НЯМА КАК ДА СЕ ЗАБРАВЯТ. ЩЕ ИМ, Г-Н РУМЕНЕ. АМИ, ВЛАДОВ СИ Е. 184 е апартамента, в който живея от 1996 г. НАЗДРАВЕ РУМЕНЕ. Ще им ги, разбира се. МЪКАТА Е ЗА ДРУТИГЕ, а не за нас. ИЗОБЩО, АМА ИЗОБЩО НЕ СМВЕ СИРОМАСИ. Не сме бедни. ОСОБЕНО ПЪК НИЕ. А и не ни трябват заплати. Изкарваме си ги парите с честен и почтен труд.

93

Дидка беше кученцето

преди 9 месеца

ДЕНИЦА Е. РУМЕНЕ, слагай ги. Никой няма да ти я отнеме. Тя си ти е първата и истинската. А тя, просто няма как да се забрави. ДЕНИ Е. Ще им *** на лошите. Обещали сче си. Тази мъка не е само на г-н РУМЕН ВЛАДОВ. Ние скърбшим заедно с него. Скърбим и за родитерлите им на Румцата и брат му. I know English better than Bulgarian, although I'm among the native ones. Честито, приятели. Изобщо, ама изобщо не сме просяци. А пък, стотинките са за тези от БНБ.

92

Бл. 26, в Дружбата

преди 9 месеца

РУМЕН И ПЛАМЕН СА СИ БРАТЯ. Помня ги баща им и майка им. Къде се изгубихте, приятели ? Тя, тади нашага си Дружбата ни си е най-хубавото място за живеете в Българията ни. ТАЗИ, нашата си и родната. Тя е нашето имане, а пък авгелите са си на небето. ВЛАДОВИ СА. А и левскари. 7 дена, 7 нощи.

91

бедняк

преди 9 месеца

Милионер,много ниско се пусна или тва ти е нивото,бре приятелю?

90

Милионер

преди 9 месеца

Румене, приятелю. Забравих името на първата ти. Скорпионка като мен беше, Баща ти ВЛАДО ми е казвал за нея. За стотинки са я убили. На нас, тези просто не ни минават. Дори и да ни ги разправят президенти или пък премиерки. ХУБАВИЦАТА ОТ ДРУЖБА. ТЯ СИ Е НА РУМЕН ВЛАДОВ. Тази мъка не е само на Румката. Кога ше дойдеш в блока с номер 26 ?

89

ЕЛ

преди 9 месеца

Ха,ха! И като махнете Радеф кого ще сложите за президент? Боко ли?Черепуха?

88

Анонимен

преди 9 месеца

Достоен мъж! А това означава че след като е напуснал сам,значи е назначен професионалист!И явно Не желае,да се компрометира с Политическите Превратаджии!!!

87

Певец, от народните

преди 9 месеца

Г-н Занданов иска за ме направи баксьор, но аз обичам ФУТБОЛА НИ. А и ми е късно да го сменям СПОРТА. Поздрави за олимпийъските ни. Аз съмо от химиците, а не ог физикохимиците. Нито пък, опазил ме Господ от пожарникарите или пък от куките. РУМЕН ВРАДОВ СЪЩО МИ Е ГОЛАМ. От истинските. Как ксеи РУМЕНЕ. Ше им ги. Тези ПМ. Ншикой в Дрежбата ни, няма да пи посегне, както и на теб. Вие сте си израстнали там около езерото, за разлика от мен. ЦЯЛА ДА Е.

86

МИЛИАРДЕР

преди 9 месеца

Живееше в горната махала, едно момче на име Владката. Той ги пееше пресните по-добрпе дори от хпедерасите, тези известните ксато Гуменетката, чичо Димитров, а и дори от Учиндолския от Тодоричена. Завистта им на тези, живете е безгранична. Тя ще ги убие. Както и жшаждата за власт на политическите ни лидери. Честито на г-дата ЗАНДАНОВ, АТДРЕЙКОВСКИ ЛЕСОВИ братята ПУЛЕВИ. Ще ги разкатаем. Те си знаят. Имаме си само по две ръце. На ЗАКОНИТЕ .

85

БНР

преди 9 месеца

На сърцата ни лежат стари мераци. Дали има, нейсе по света, дали има, лек за мерака. Те ще го изпратят. Андрейковски, Лесов и Пулев. Както и аз ще му оставя нещо в клуба му в Дружбата ни. БОКСЬОРИТЕ СА МИ ГОЛЕМИ ПРИЯТЕЛИ. А и, няма как да е иначе. С човека, който ги направи хора, сме си големи приятели. ЧЕСТИТО БАЙ ТОДОРЕ. Не този министърна на отбаната им, а г-н ЗАНДАНОВ. Както и за приятелката му от бл. 24. Не знам името й, но тя си заслужава поздравите.

84

Дружбенец

преди 9 месеца

Приятелю, г-н Стефане. Няма да си ги пълним чашите. С найъ-добрия български треньор на боксьорите сме си големи приятели. А пък, той се казва г-н ТОДОР ЗАНДАНОВ. Най-добрите му са световно известни. А и не го забравят. Исках да му напълня чашата, но той не хожела. УВАЖАВАМ ГО МНОГО ТОИЗ ЧОВЕК. ПРОСТО ЗАЩОТО Е ОТ ИСТИНСКИТЕ. Както и аз. ЧЕСТИТО ЦАЧО, ПЕШО И КУБРАТЕ. Както и на многобройните му възпитаници.

83

Тракторист

преди 9 месеца

Заплашен е че може да му се случи случайна случка с лош край.Правилен избор е направил.

82

Анонимен

преди 9 месеца

А като Радев смени всички областни управители и шефове на службите нямаше проблем.

81

МАРКОВ Е

преди 9 месеца

Кои пък бяха тези Радев и Тодоров. Познавам Радевци и Тодорови. От последните, синът и дъщерята на г-н Тодор Занданов, са ми големи приятели. Както и ТРЕНЬОРЪТ ИМ НА БОКСЬОРИТЕ. Хайде нашите. Наздраве БЪЛГАРИ. Специално за Цеца, Ива и бай Стефан от парк хотела в Бургас. РАДОСТТА НИ СИ Е ОБЩА. А и няма как да е иначе. Ще го КУПИМ. Просто защото си го обичаме. Дори и заеми не ни трябват. Той е от ВРАЖДЕБНА, а пък аз съм от Ловешко.

80

Анонимен

преди 9 месеца

С парадна униформа и накрая каза Служа на Република България , дано ви светне какво искаше да каже .