13

Тихомир

преди 8 месеца

"Няма да има реално изменение в сметката на потребителите, когато се стигне до либерализация на пазара, увери той." - Абе тоя да не е бил при извънземните през последните 24 месеца и да не е могъл да следи цената на битовата газ??? Нещо им хлопа на втория етаж, на тия министри. То бива, бива лъжи, ама чак толкова не бива. ОтопляХ се на газ и знам как "нямаше реално изменение в сметката ми", мдааааа ако три пъти по-голяма сметка не е изменение, значи тоя говори истината.

12

Радослав

преди 8 месеца

В България винаги преди Великден яйцата поскъпват, преди 8 март цветята, преди отпуските горивото, преди отоплителния сезон тока, газта и дървата. Всички вдигат цената когато се вдига потреблението, може по малко да се купува заради цените, но важното е, че търговеца е направил "удара на живота си" може половината стока от склада да е за брак защото потреблението се е свило, но важното е, че с единичната продажба е на "далавера". Пазарна икономика по комунистически.

11

Ученика

преди 8 месеца

Внимавай къде стъпваш...

10

Еххх

преди 8 месеца

Важное да давате на Окрайна и кваварите всичко .По мръсно продажни политици не е имало ,Посолството е доволно щом на народа му е гадно.

9

Споко

преди 8 месеца

Като паднат две три глави всичко ще се оправи

8

ОБРАТНОТО НА УМНИ

преди 8 месеца

А знаете ли чии източни енергийни интереси унищожиха ПАВЕЦ - ЧАИРА ? ЗАЩО БЕ КРАТУНИ ЯДРЕНИ ? Знаете ли какво е ядрен *** и как се складира , колко ни струва , знаете ли въобще ядрената енергетика до какво води с нейния К.П.Д. - 7% ?

7

Анонимен

преди 8 месеца

Ще има разбира се. Като пуснете прекупвачи да ни дерат кожата и бунтове ще има!

6

тя

преди 8 месеца

А защо - нестабилнос ,кой е виновен ? Само ако дигнете тока ще паднете !

5

Рендету

преди 8 месеца

Ресурса на двата ни Атомни Реактора на АЕЦ Козлодуй е изчерпан !!!! Двата Нови Реактора, които бяхме поръчали, бяха от нов тип с ресурс от Шейсет Години!!!!! Децата ни и Внуците ни щяха да имат гарантиран енергиен източник на евтино Електричество! Уви... До десетина години Бг ще се превърне в "Ц.ърна д.упка" в прекия смисъл на думата!!!!!!!

4

BGexit

преди 8 месеца

ЕС санкционира България заради забавянето на либерализирането на енергийния пазар. ЕС иска да мине българските граждание с 200, както ги мина със затварянето на двата блока на АЕЦ Козлодуй.

3

Pen

преди 8 месеца

И тоя е руски пропагандатор! Кирчо каза ,че ще има и ще е 3 пъти по-евтина газта! :))

2

Анонимен

преди 8 месеца

Какви *** избират за министри, плямпала които не могат да мислят една стъпка напред, нека сега да си прочете какво е казал и как това се интепретира от средностатистическия българин, ОСТАВКА НЕМОЖАЧИ ВНУЦИ НА ДС!

1

Анонимен

преди 8 месеца

Веднъж кажете, че сте решили да не купувате газ от Русия, а друг път - че тя не ви дава. Каква е истината?