36

Анонимен

преди 8 месеца

Гледам от комшията.Първо си купи нова кола,купих си и аз. След това си купи къща,купих си и аз. Комшията се разведе и сега е с млада жена..............мхммм.,...

35

Анонимен

преди 8 месеца

Как е братя коментатори? Гледам, че и тук сте недоволни? *** колите кат бройка малко, *** били дачии, *** конете малко. Ще бръмна по другите статии, може па някъде да сте на кеф.

34

Анонимен

преди 8 месеца

Трети само че отзад напред в всичко не само с колите нещо като гладна кокошка зърно сънува, че и нашата работа същата.

33

Анонимен

преди 8 месеца

Хахахах

32

Анонимен

преди 8 месеца

оффф нова Дачия Декстър ;) всичко в нея скърца след една година каране, седалките като от автобус от градския транспорт изтърбушени вече

31

Анонимен

преди 8 месеца

хаха ми ако лани са били 5 коли сега 10 то ръста е 100% .....малииии какъв пидем на икономиката

30

Пепе

преди 8 месеца

Освен богатите хора и средната класа с нормални доходи, нашенецът си умре да живее високо над стандартите си. Нагледал съм се на хора похарчили последната си стотинка и набълбукани с кредити, за да карат нови коли. Едвам плащат каско, горива и разходи, слагат китайски гуми. Аз например мога да си купя (и обслужвам), нова кола среден клас от магазина, но карам 10 годишна кола, която купих, като беше пет годишна. Та така, тази статистика отразява българския манталитет, едвам изкарва но всичко ТОП.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Заeбeme тоя ръст,ами вземете кажете кога ще ги стигнем или поне доближим мамалигарите: 2022 година България-4 нови автомобила на хиляда лица,2022 година Румъния-8 нови автомобила на 1000 лица?България субсидия за покупка на нов електромобил-0 лева,Румъния субсидия за покупка на нов електромобил-22 хиляди лева?

28

До 7

преди 8 месеца

И какво му е симпатичното ? Пластмасов отвсякъде, сигурно 110-120 коня умрял кон. И си дал една торба пари за него, много лош избор.

27

Анонимен

преди 8 месеца

Купих си нова кола преди 5 години и смятам да я карам поне още толкова (ако съм жив и здрав)... Имам и 2 броя, десет годишни които също се ползват денонощно и затова "новата" е само на 45 хиляди километра.

26

Иван

преди 8 месеца

От 3700 продадени коли 2500 са фирмени баничарки,дачии ,таксита и прочие скопени с минимум екстри коли ,които в 90% се ползват на газ,метан и тук там дизел ,голям пазар пада в България на 3000 нови се регистрират 20000 втора употреба ,на това му се европейско развитие.

25

Анонимен

преди 8 месеца

Много е зле модел Ъ

24

Анонимен

преди 8 месеца

До Алекс:Ами според ACEA през 2022 в страната ни са продадени едва 4 нови коли на 1000 лица,а сходните на нас по доходи и манталитет румънци са си купили 8 нови коли на 1000 лица!

23

Алекс

преди 8 месеца

На процент го докарваме,като бройка положението не е добре.

22

Олимпий Панов

преди 8 месеца

Трябва да си много п*р*о*с*т да си купиш електрическа кола!

21

до 22

преди 8 месеца

250 продадени Тесли само за 2023та, драги ми смехурко. И то чисто нови. Знам, че не познаваш такива. В склада и в баничарките ги няма.

20

до 16

преди 8 месеца

Ще те апострофирам. Model Y е най-популярната кола в ИТ средите. Като луди я купуваме. Аз нямам електричка де, но колегите масово имат. Максимум по месец чакат. Максимум. В началото само имаше едно изчакване, че се избиха за модела. Около 8 месеца беше при 1вите бройки.

19

до 19

преди 8 месеца

Не баш. Теслата е на няколко години, Шкодата е чисто нова. И айде по-внимателно се вгледай :) И говорим за ръст на продажбите. Пределно ясно, че при 7% интелигенция и 93% неграмотен бачкер слугинаж няма как да има нови коли. Но при лек ръст на интелигенцията (доходите ни растат с пъти за последните години), е логично да има ръст в продажбите.

18

Анонимен

преди 8 месеца

Снимката е бетон. От 20 автомобила има един нов ( не се знае дали ес класата не е от 2015-та). Останалите са 15-20 год .

17

Анонимен

преди 8 месеца

Стига с тия"ръстове"защо не кажете,че сме последни при покупката на нови автомобили в цяла Европа с едва Четири автомобила на 100 лица,най близо до нас са румънците, където новите автомобили са двойно повече или Осем на хиляда лица!