54

фен(бивш)

преди 8 месеца

С ТАЯ РАЗЛИКА,ЧЕ Мандела,УМРЯ от СТАРОСТ.

53

Анонимен

преди 8 месеца

а пригожин бил ли е сред присъстващите?

52

Анонимен

преди 8 месеца

Мисля,че е третия Мандела,след вдигнатото юмруче на онзи с кльопналите уши .

51

Анонимен

преди 8 месеца

Не се ли пише "...на погребението МУ " , гимназисти незавършили ?!

50

оракул на боб

преди 8 месеца

Нелсън Мандела е като Махатма Ганди - само протести и бойкот на определени стоки и магазини,а Пригожин без оръжие не съм виждал негова снимка.

49

Анонимен

преди 8 месеца

Осъден за изнасилване, лежал в затвора за това и станал готвач на Путин бил втория Нелсън Мандела...хахахахахаха :)) Сбърканяци са си рашките, спор нема в това :))

48

Мухаха

преди 8 месеца

Пригожин - втория Исус Христос , не бил уммрял, чуека. Жив си е бил и готвел нещо ....... борш ?... пелмени ? ... водка от брезови кори ? Деббелия дядо с шкембето , камуфлажния елек и зелената каска бил създателя на Вагнер ??? Ахахахахха . Говорител за пред медиите, нищо повече. Запада го изкара "всемогъщ" с мераци че ще се противопостави на Путин . Погледнете му биографията . Собственик на сергийки в Масква, бивш затворник, некадърен крадец от апартаменти, провален спортист... това е Пирожкин.

47

Анонимен

преди 8 месеца

Пригожин си е жив и здрав, като в момента подготвя отмъщението си... Джyджето просто и дърто в Кремъл да му мисли.

46

L.

преди 8 месеца

Няма да се учудя, ако западните медии направят от един *** наемник светец, само и само защото е казал лоша дума срещу Путин. Ама то и у нас вече стана така - можеш и "малки деца да ядеш, ако си увит с украинския флаг".

45

До

преди 8 месеца

Какво правят от Кремъл? Уж отиват да спасяват бедния африкански народ а всъщност целта е ресурсите,благата и робския труд,при това при пълна зависимост. Ето това е днешна Русия.В такова положение саи Македония и Сърбия.

44

Анонимен

преди 8 месеца

Херсонско направление. Съобщава се, че зомбитата на киевската хунта продължават да десантират войски в сивата зона, както и да изпращат лодки с провизии и храна. Предполага се, че зомбакнацишен е създал малка опорна точка, която ще се развива. Вероятно през следващите дни зомбитата на киевският наркокартел ще се опитат да атакуват позициите на ВС на РФ в района на казашките лагери. В случай на успех зомбитата имат готови резерви, които ще развият този успех.

43

Анонимен

преди 8 месеца

Южнодонецко направление, Времевски район. Зомбитата на киевският наркокартел продължават да се прегрупират поради загубите, понесени в хода на опитите да се закрепят в Старомайорски и Урожайное. На места ВС на РФ изтласкват зомбиформированията от наскоро заети позиции, например при десант на няколко километра западно от Старомайорски. Сега руските артилеристи водят масиран обстрел на фронтовата линия. Зомбакнацистишен обаче продължава да трупа резерви за настъпление с цел пробив към Азовско море.

42

2

преди 8 месеца

Един от тях е от Полтавска област, останалите са от други региони на Украйна. Имената и обстоятелствата на смъртта не се съобщават от съображения за сигурност", добави Ракита. За летците загубите са внушителни. И общо 9 пилоти са загинали през последните дни (и това са само тези, за които се съобщава).

41

1

преди 8 месеца

Артьомовск и околностите. Зомбитата на киевският наркокартел продължават да атакуват позициите на ВС на РФ край Клещеевка. След като получат поредната доза артилерийски снаряди, те се оттеглят на предишните си позиции (тези, които са оцелели). Освен това вчера стана известно, че "в посока Артьомовск шестима пилоти от 18-та отделна бригада армейска авиация на името на Игор Сикорски са загинали при изпълнение на бойна мисия", съобщи говорителят на бригадата Евгений Ракита. "Загиналите са имали офицерски звания.

40

2

преди 8 месеца

Руснаците в Работино все още поддържат отбраната в южните покрайнини на селото, като методично унищожават настъпващия зомбакнацистишен. Техниката им се унищожава или изважда от строй.

39

1

преди 8 месеца

Направление Запорожие, район Ореховски. Киевският наркокартел реши да прехвърли част от батальоните, които атакуваха Работино, малко на изток - два батальона от 82-ра и 46-та бригади на украинските ВДВ атакуваха позициите на руската армия северозападно от Върбове, подкрепени от артилерийски обстрел на фронтовата линия с касетъчни боеприпаси. Също така зомбинацитата започнаха настъпление на юг до височини 136,8 и 110,3 в района на Балка Кривой и успяха да се придвижат малко в тази посока. Те са обстрелвани от артилерия и авиация.

38

2

преди 8 месеца

Но сериозно, теорията за "лошата карма" на украинския президент, която заразява всички наоколо, се разпада на някои изключения. Например на одобрилия Зеленски Столтенберг мандатът му беше удължен с още една година, въпреки че беше пред оставка. Все още не е уволнен и естонският премиер Калас, който откри бизнес в Русия. Или възмездието за кръвожадността ще им се яви под друга форма?

37

1

преди 8 месеца

Оставки и смърт на политици, които се срещнаха със Зеленски - случайност или модел? На фона на оставката на британския министър на отбраната Уолъс няма как да не си припомним това. Зеленски се срещна с много западни политици, чиято последваща съдба беше незавидна. Те или умряха, или подадоха оставка (Борис Джонсън, Лиз Тръс, естонският президент Калюлайд, италианският премиер Марио Драги). Оказва се, че Уолъс, който се срещна с украинския президент, също е бил обзет от "проклятието" да подкрепя режима в Киев?

36

Adoph

преди 8 месеца

Und ich?

35

Анонимен

преди 8 месеца

И Чикатило е смятан за пич, но е бил жив Дявол.