37

Анонимен

преди 8 месеца

ДНЕС НА ЦЕНТРАЛЕН ВАРНЕНСКИ ПЛАЖ БЯХ СВИДЕТЕЛ КАК ДЕЙСТВАТ СПАСИТЕЛИ И ЛЕКАР ПРИ УДАВНИК. ДОПОТОПНА РАБОТА!!! Чухме продължително свирене на спасител. После почна да маха с ръка и да вика някого, но не гледаше към морето, а на север и след това показа с ръка морето. Свали си чантата/портмоне/ от кръста и чак тогава се затича към морето и почна да дърпа тялото на човек. Тогава дотичаха колегите му и извадиха удавника. Един спасител дотича до лекарския кабинет, но ТАМ НЯМАШЕ ЛЕКАР. Човекът почина!

36

битивитата

преди 8 месеца

Добре, че битивитата, някак си странно се мотивираха, да показват пушеците от Гърция вече втора седмица и ефекта за нашето море дойде!

35

Икономист

преди 8 месеца

Кога е било времето на развития социалъм ? А пък този, когото наричат бай им Тоща, сигурно е бил генерална секретакна на БКП-то им. Честита 2023 на Димитър Радев, който продължава да си мисли, че у гуверняор на някаква си БНБ. Тащо ще си ги обменя жълтите. За да се научат какви са разликите между евро, евра и стотинки.

34

Анонимен

преди 8 месеца

По времето на Развития социализъм - на Бай Таша-ка въведоха по морето да се ходи без долни килоти и сутиенчета... Та цялото крайбрежие се превърна в морски Кекс. А сега ми разправят, че се било въвеждало джендеросването? Преди 1944 не е имало плажове за "ГОЛИКОМУНИСТИ и ГОЛИКОМУНИСТКИ"?

33

Анонимен

преди 8 месеца

Каравани- маравани опсааа

32

Анонимен

преди 8 месеца

Спах случайно на хотел по морето. Сутрината преди да напусна хотела, се появи собственика да гони служителите, чистачките и понеже говореше на накакъв си близък до българския, може русняшки език, го питам: - Ти как купи тоя хотел? Как придоби имота? Той ми отговаря: Ми след 1989г. онаследих от майка ми рускиня и баша ми дет се мисли за мюзюлманин, но са биле велики комунисти по времето на СССР и са онаследили богатството по Българското море.

31

СС

преди 8 месеца

Български нещастници в моя хотел не пускам. Не беше луд сезон, но си беше повече от ок. Важното е, че нямаше българи. Нещастниците си ги скубем по друг начин

30

Олимпий Панов

преди 8 месеца

Очаква се зануляване на туризма по цял свят, но както винаги почват от най слаби политически държави!

29

Идат, идат

преди 8 месеца

Всеки нормален турист иска да види стек за 400 лв и чиста морска вода, в която плуват умрели животни и мокри салфетки.

28

Анонимен

преди 8 месеца

Нямам пари за море.

27

Анонимен

преди 8 месеца

Ако можех бих останал до средата на септември.

26

еди кой си

преди 8 месеца

Глупости, няма нищо общо с това което беше 2022. По празно е дори от 20-21ва. И не го казвам само аз, излезеш ли, всеки местен или работещ там коментира предимно това. Е, сами си го направиха с нелепите цени и алчните .ъзове. Малко са балъците, които си позволяват лукса да плащат за "нищо" и те са предимно чужденци. Догодина няма и тях да ги има

25

Хи хи хи

преди 8 месеца

Днес от РЗИ ще кажат, че замърсяване няма, не е имало, и никога няма да има. Гаранция.

24

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 месеца

В района има неотворени обекти, а също отказали се, малко след като отвориха. Хейтърите са тези дали висок наем и фалирали. Кой им е виновен? Времето на лесните пари в Туризма мина отдавна...

23

Анонимен

преди 8 месеца

Хората заживяха в бетонни катакомби в градовете и чат пат отиват сред природата да почиват. Това е абсурдно. Човек е създаден да е непрекъснато сред природата.

22

Анонимен

преди 8 месеца

До Хахахахаха....плажовете и курортите са пълни! Аман от хейтъри

21

морски

преди 8 месеца

Ще работя и октомври. Приказките за силен сезон не са верни, както и приказките за провален сезон.

20

Анонимен

преди 8 месеца

Държавата да пусне тралери влачещи филтри за прочистване на заразената морска вода инак догодина и 1 турист няма да видят

19

Турист

преди 8 месеца

Мутри и полУтици не могат да направят силен туристически сезон ! Черноморското ни крайбрежие прилича на жилищен квартал от 60-те години. Изпраха си откраднатите народни пари и сега не им пука дали ще има туристически сезон или няма да има ! По т.н. хотели - мухъл, мръсотия, полуразвалена храна, простащина и некадърност ! Е, че кой ще си даде паите за такива неща ? Е, има и такива про.Стаци !

18

Да бе!

преди 8 месеца

Силният сезон по морето означава само повече урина във водата и мръсни плажове с микроби, инсекти, фекалии,гъбички и прочее мръсотия !