12

Щерю

преди 9 месеца

Много богати и красиви хора - пък вършат тъжни и глупави работи...

11

Мен

преди 9 месеца

Дизайнерка на чанти, пфффффф.....

10

От Холивуд

преди 9 месеца

Трябваше да се вземат със Уитнито,тая не беше лоша жена.Просто самотата и долнопробните мъже я смляха завалийката.Беше си голяма добрячка,но нещастна.А Бодигарда си е коджа пич.Щеха да са си лика прилика и нямаше да се стига до трагедии и изстъпления като на тая госпожа.Извади му душата на пича.Много лошава излезе.

9

Алекс

преди 9 месеца

Кристин е много алчна,мързелива и неспособна да изкарва пари.Лесното свърши.Налага се да се научи на труд.

8

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 9 месеца

а ако беше като мене - сега тези проблеми - нямаше да ги има!

7

Анонимен

преди 9 месеца

"Дечицата" са джендаризиррани. Изобщо не му е трябвало да ги прави. Сега само за 6 години ще го фалират и ще трябва да ходи да живее под моста. Той и без това не помни много, та ще му е по- лесно Хиената и малките й ще го оглозгат за нула време

6

Анонимен

преди 9 месеца

пари, кво да е друго. американски ценности, сър

5

До 1 и 3

преди 9 месеца

Ами децата винаги може да останат при бащата. Откъде-накъде съдът ги присъжда на безработната майка, че и дава по 200 000 издръжка на месец?

4

Анонимен

преди 9 месеца

Няма как да плаща 248000 долара на месец, което е почти 3 милиона на година. Така за 6-7 години ще му източи тези 20 милиона.

3

Анонимен

преди 9 месеца

Да имаш три деца от тази жена и милиони в банковата сметка.......и да ти се свидят 200 бона.Гадно е и още как , като знаеш , че ще плащаш и за *** на бившата ти.....гадно е...., но това е нашето добро старо ретро мислене... сега си имат и мъж и жена за любовници, така че кой кой , не им дреме

2

Скрунджо

преди 9 месеца

До Чичо Скрудж: това са 200 бона на месец. Тлъста сума. Ако се пенсионира сега, след няколко години може да остане без нищо.

1

Чичо Скрудж

преди 9 месеца

Да имаш три деца от тази жена и милиони в банковата си сметка , но да ти свидят някви 200бона не е никак ОК за "мъж" като него. Явно е предпочел да прегръща паричките вместо дечицата си.