Снимка: Getty

Отчуждената съпруга на Кевин Костнър, Кристин, твърди, че актьорът укрива доказателства за финансите си на фона на продължаващата им бракоразводна битка.

В нова молба, подадена в съда в Калифорния преди няколко дни, адвокатът на дизайнерката моли съдията да наложи на 68-годишния Кевин да осигури документи, свързани с бизнес делата му. Според Кристин, носителят на "Оскар", от когото има три деца, е възпрепятствал развода, като не е споделил информация преди насроченото изслушване за детска издръжа следващата седмица. През ноември пък ще се проведе процес, който да установи валидността на предбрачния договор на двойката.

Кристин, която е наследница на 1.5 милиона долара, според предбрачното споразумение, също така ще получава малко под 130 000 долара на месец като детска издръжка. По думите й обаче е била принудена да подпише предбрачния договор, поради обстоятелствта около неговото изпълнение и че не е разбирала напълно това, което е пишело вътре. Адвокатите на Костнър обаче отвърнаха на удара и заявиха в съда, че има документи, в които Кристин казва, че подписва договора по своя воля.

Дизайнерката на дамски чанти първоначално поиска по 248 000 долара на месец под формата на детска издръжка. Кевин, чието богатство за изминалата година се равнява на около 20 милиона долара, беше твърдо против поисканата сума от бившата му съпруга. Той казва, че не може да си я позволи, защото очаква да печели много по-малко през 2023 година, тъй като вече няма договор със сериала Yellowstone. По думите му, именно поредицата е била основният източник на приходи.

Цялата статия за грозния развод на съпрузите Костнър, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase