14

Анонимен

преди 8 месеца

Навремето всичко се отстрелваше. Селата бяха пълни с хора! Навсякъде имаше стада със животни. Във всеки двор и къща кокошки и прасета. Малките деца играеха по поляните. Нямаше просто как се позволи диви мечки да се разхождат в землищата на селата! Абсурд. Всяко село имаше ловци и проблемът с мечки, вълци и лисици и чакали се решаваше веднага. А сега си имаме НПО-та и природозащитници за които животните са по важни от хората. Даже ги развъждат по евро програми и ги пускат в горите.

13

Тавариш Маузер

преди 8 месеца

Аз знам как да се оправям с мечките!

12

Бай Илийчо

преди 8 месеца

Бря дъ нга стреляте ? Оставяте им изгнили ябълки,круши,картофи,и малко медец .Няаа страшну .Язе еднъ я рана веке 2 год .

11

Не е ПРАВИЛНО !

преди 8 месеца

ПРАВИЛНО Е !!! ДА се засаждат във планината различни плпдодаващи дървета ,капинаци,малинаци , дини , да им се карат плодове и зеленчуци и да им се оставят !!! Така знам че правят румънците, а те имат големи планини много мечки ! Не е нужно все да са новатори вижте какво правят другите ! Написали на бабата какво да прави като се блъсне във мечката на къра ?

10

Анонимен

преди 8 месеца

Пазете Мечо да ви види сметката.

9

Анонимен

преди 8 месеца

къде са бракониерите ... да отидат да спасят хората ... не са само с бирени шкембета познавам 2-3 дето са истински трапери ...

8

Анонимен

преди 8 месеца

Харесват ми мечките, разбира се да ги гледам отстрани и да им се радвам :))

7

Ало

преди 8 месеца

Трепете мечки и затваряйте мечешко в буркани. Няма кой друг да ви помогне.

6

Анонимен

преди 8 месеца

Опасните мечки нападат контейнери със смет! Егати заплахата! В другите държави се грижат за всяко дърво и животно, тук изсичаме и убиваме!

5

Анонимен

преди 8 месеца

А бе направо да си осиновят по една мецана за домашен любимец. Така поне ще е сигурно, че ако се знае, че в едно село поне в 2-3 къщи има мечки, некнени гости едва ли ще се осмелят да влязат в такъв двор нощем и да настъпят спяща мечка.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Време е безпаричните диваци да отидат да отстрелят мечките. Така си мисли нашенският авcтpaлопитек, че е редно. Да покаже пред едно животинче колко е велик. А животът на една мечка със сигурност е по-ценен от на цяло село там.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Защо се оплакват? Трябва да се радват!

2

VladTepes

преди 8 месеца

Трябват герои, готови да преборят мечките като двамата от Варна, нахлули в клетката на мечката в Зоопарка.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Всичко живо се измързеливи, мецаните също. Какво да се скитат из гората, като ей къде са овошките. Като цяло, много диви животни започнаха да се "социализират" и твърде не им дреме от хората.