83

Анонимен

преди 8 месеца

Очевидно в ход е била схема по окепазяване на царската фамилия. Бодигардът се оплакал на управителя на хотела, той се обърнал към МВР, но вероятно не към РПУ, а някъде по-високо и нещата се размирисали. Предполагам,че и бодигардът, и управителят са познавали княгинята. И са задвижили операцията по публично осрамване на фамилията Сакскобургготски.Трябва да се отбележи, че постигнаха целта си.Действали са като ПП.

82

Star

преди 8 месеца

Винаги ми е било любопитно,на какъв ли език си общуват бащата и дъщерята когато си комуникират,така ..по царски.

81

Хасан Симеон

преди 8 месеца

Абе за 800 дни ща се оправят нещата споко!Вервайте ми!!!

80

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя сьсипа бьлгария като домькна - герб на власт

79

ВисокоБюджетенМадкар

преди 8 месеца

Всички са еднакви пред Закона Дядо Мони, но някой не са по еднакви,защото Закона не ги лови, както лъвът, който сгънал Държавния вестник между "за" и "кон" и рекъл на коня:"Тука виждал ли че пише "за кон", а не пише "за лъв",та за това аз правя каквото си искам.

78

ГНЕВЕН

преди 8 месеца

-Лъжеш дедо Цар ,пак лъжеш!Защо пияната Калинка не е в ареста?Нали всички са равни пред закона?

77

Отличник

преди 8 месеца

Монката има опит, ако не се лъжа един от т.нар "принцове" се приключи след шофиране на кирка преди няколко години

76

Алекс

преди 8 месеца

За всеки родител е тежко да види,че детето му пие и пропада.Дедо Мони не е изключение.

75

Анонимен

преди 8 месеца

Тези хора причиниха на България само нещастия. Загубихме хора,загубихме територии. Само ние позволихме на "царят" да се върне, да вземе имоти, че и да ни управлява. Нито гърците, нито румънците, нито сърбите го направиха.

74

Ф

преди 8 месеца

Дреме им на всички рептили и сатанисти за обикновените хора...

73

САТАНА

преди 8 месеца

Семейство Шабеккови

72

СИМЕОН САКС

преди 8 месеца

ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ ПРЕД ЗАКОНА, НО НЯКОИ СА ПО-РАВНИ ОТ ДРУГИТЕ!

71

КОБУРГИТЕ у нас

преди 8 месеца

Нищо не е само черно или само бяло, но да припомникм какво направиха Кобургите за България - те доведоха България до две национални катастрофи. Последствията от политиката им се вижда и днес в "македонският въпрос". Бях чул, че Ванга казала, че Кобургите нищо добро няма да донесат на България. И ако не ме лъже паметта, точно по времето на Сумеон бяхме приети в ЕС и НАТО. НИЩО НЕ ВНУШАВАМ, САМО СПОДЕЛЯМ ФАКТИ И СЛУХОВЕ.

70

Калимеон

преди 8 месеца

Този подпухнал старец за толкова години не се научи едно смислено изречение да върже на български. Какво означава - Всеки е еднакъв пред закона? Като си представя, че това рекламно лице на метаноловите съединения ни е бил премиер ... лошо ми става. Сума ПР се въртяха около него, като не може да запомни какво да каже, пишете му го на листче. От пет изречения с по пет-шест думи, едно правилно или вярно няма! Все едно е завършил училище в Горно Джуджанково, на делегиран бюджет, по милост с 3 по БЕЛ

69

Анонимен

преди 8 месеца

От тия измислените май само доня Маргарита ще излезе свястна.

68

Финансист

преди 8 месеца

Така трябва с българските политици. Нито цар си имаме, нито пък княжества. Дори и пожарникар като Бойко Борисов си нямаме. Той чака Денков да роди, за да бъде отново партията му, тази неговата и лична, на власт. После ще ражда и Габриел. Честита 2023 г. на тези от БНБ.

67

Хмм...

преди 8 месеца

Бащата комарджия, дъщерята алкохоличка, какво да говорим повече...

66

Itso

преди 8 месеца

Аз винаги карам преди пиене, сега друг е въпроса че пиенето не го спирам въобще.

65

Реджо

преди 8 месеца

Славна и поробена България днес какви славни и велики царе,князе,княгини има!Всичките комарджии,пиандета и само на курнишони налитат!!Не по делата,по погледа и алчността ще го познаете!Велики са,колкото да смъртта на Борис,отговорът е вече само от ...покойници.

64

и на

преди 8 месеца

Софиянски му е страшно за Черепа , а хленчи, транквиланти , прегърнете се . Доведи Калина на съд . Няма страшно - на запад си карат пяни .