133

Пижо

преди 8 месеца

До Пижо. Не знам какво са ти дали да четеш от Посолството, цитирай, а не ме занимавай с твойте разсъждения. Член 2: "настоящата конвенция ще се прилага във всички случаи на обявена война или какъвто и да е друг въоръжен конфликт". Обявена война! Другото е "въоръжен конфликт". В следващите членове се говори само за "въоръжен конфликт" по причини, които вече написах.

132

До Пижо

преди 8 месеца

Путинофили путинофилие! Ся ше ти кажа путинофила е ппредатеи и продажник на България който НЕ знае и НЕ може но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ! По заповед на господарите си от кремъл! Ся ше ти кажа нещо което също е от женевската конвенция! И то е , че държавата която настъпва в територията на друга държава с цел превземането и трябва да и обяви война! понял, тавашиш? Сега тъй като твоята родина рашистан НЕ е обявила война то значи че рашистан в момента извършва ПРЯК тероризъм срещу Украйна!

131

Пижо

преди 8 месеца

До :))))))))) Американският ***, дето пита това война ли е. 'Земи, че прочети Женевската конвенция. За последен път ще ви върша работата. Следващият - питай Лили от Посолството! Според международното право конфликтът се превръща във война едва когато поне една от враждуващите страни го е обявила за война. В практиката това се случва много рядко. Ето защо в сферата на международното право понятието "война" е заменено от понятието "въоръжен конфликт" (Женевска конвенция))

130

Пижо

преди 8 месеца

А постоянната мисъл, която се върти в главата на Джонсън е: "Бяло прахче!" Тя е там и докато говори. Затова и толкова много си допадат с Клоуна

129

До 124

преди 8 месеца

/// "Света /ЪТ/ (членува се с пълен член) щеше да е много по-добро място, ако глупавите слушаха умните.Човека /ЪТ - пълен член / рецитира илиада* на гръцки. Дали половината "капацитети" коментиращи тук знаят какво е илиада*? /// Първо, членуването ти куца яко. Второ, произведението на Омир, "Илиада" се пише с главна буква.

128

Зозо

преди 8 месеца

Последната му мисъл е била "...е ся си *** майката...." :)))))))))))))))))))))))))))))))

127

Анонимен

преди 8 месеца

Рижия клоун се изказа...................хаха...............Борката е луд за връзване, знаем го него!!!

126

Анонимен

преди 8 месеца

Това ли е Англия? Разни емигранти от бившите колонии си развяват байрака и определят какво да правят анличаните.

125

граховото мозъче

преди 8 месеца

На ударения от мълния англиски пещерен т р о л може да чете мисли? Едва ли!

124

За какво го показват

преди 8 месеца

Само г'лупости ръси Борис Джонсън. Сега му е още по-лесно да го прави - вече е господин Никой. Сигурно някой ще повярва, че точно пък на него ще му е известно какво е мислил Пригожин преди смъртта си.

123

До Света

преди 8 месеца

илиада не знаем какво е? Прах за пране? Знаем Илиада на Омир за падането на Троя. Учи малко правопис от 2 клас.

122

Хахаха

преди 8 месеца

Откъде изпълзя този мр.ъсен шо.пар бе?

121

:)))))))))

преди 8 месеца

абря путинофили! Няма да ви питам кой уби прогожин! сно е какво ви е написано в опорките да приказвате! Та з това си приказвайте някой да да ви слуша ЛЪЖИТЕ! Но ще ви питам има ли война в Украйна бря! Продажници! Дайте да ви видим дали барам това знаете! :)))))))))))))))))))))

120

Света

преди 8 месеца

щеше да е много по-добро място ,ако глупавите слушаха умните.Човека рецитира илиада на гръцки.Дали половината "капацитети" коментиращи тук знаят какво е илиада?

119

Да ви светна

преди 8 месеца

Последната му мисъл е била. Какъв дурак съм бил, уаааа

118

Анонимен

преди 8 месеца

Аз пък бих се обзаложил че е била да ти гоначукам Борис!

117

Българин

преди 8 месеца

Евала е Борис!

116

Гай Баньо

преди 8 месеца

На тоя още ли не са му издали жълта книжка??

115

Putkin&Utkin

преди 8 месеца

Расийский МИР!

114

Кахраманов

преди 8 месеца

Пригожин не знам, но мога да си представя каква *** физиономия е извадил Уткин по време на падането.