38

Анонимен

преди 8 месеца

Всички бълг. селяни викат да живей сащ -- ха-ха, хи-хи !

37

Анонимен

преди 8 месеца

Никакви американски интереси в Черно море. Възстановяване на връзките с Русия.

36

Анонимен

преди 8 месеца

Искат да се обединят със сръбските комунисти, за да ни клати Раша.

35

...

преди 8 месеца

Какво да очакваш от такива...социалисти...

34

Благоевград

преди 8 месеца

България да спре с асимилацията и геноцида на етническите македонци и македонки в България и да им даде Човешки права.

33

Анонимен

преди 8 месеца

до 31 Трябват и други обединения извън рамките на ЕС и НАТО, за да си отстояваме правата пред Брюксел. Вишеградската четворка точно това прави. Утрешния ден не се знае ЕС и НАТО на какво дередже ще са, така че от обединение на Балканските страни ще има само полза.

32

Анонимен

преди 8 месеца

до 32 И гърците са асимилирали нашенци, но и ние сме асимилирали много гърци още преди стотоци години, когато завладяваме сегашна Южна България, и в по-ново време и гърците по Черноморието. Кичка Бодурова си е гъркиня, но си е натурализирана, такива ги има доста.

31

Анонимен

преди 8 месеца

Като гледам как такива не знаят разликата между съюз и обединение се стряскам направо. По-долу съм написал че обединение не се прави с различни народи и бам 3 минуса за сега. Повсеместната неграмотност тръгнала обединение да прави а не знае какво означава.

30

Анонимен

преди 8 месеца

22 Не ни трябват нови обединения, вече сме обединени в ЕС и НАТО. Чудно, как един европейски депутат в ЕП, незнае това. А, сетих се, той е социалист, работи за отслабване на ЕС и за руските интереси. После се чудим, защо не сме в Шенген, еврозоната и защо не падат визите за САЩ.

29

Анонимен

преди 8 месеца

Mяcтo нa cpeщaтa мнoro nogxoжga нa иgeятa...

28

До 21,коетоСтана №19

преди 8 месеца

Гърците вече повече от два века полагат титанични усилия, да доказват 1) че те са потомци на древните елини, което НЕ е вярно и 2) че цялото население на днешна Гърция било с гръцкипроизход, което също НЕ е вярно. Защо сега ние да им признаваме, че са народ, различен от нашия, след като една немалка част от него са асимилирани нашенци?

27

Анонимен

преди 8 месеца

20 Всички леви евродепутати работят за руски интереси.Комунистите няма да спрат да предлагат нелепости, от рода на "Балканска федерация", но с център Белград.С Румъния сме вече обединени, в ЕС и НАТО.Витанов, като верен комунист и слуга на Русия, се опитва да отслаби ЕС с регионални "обединения", за да подпомогне Путин, който иска да унищожи ЕС. Че и Сърбия, с център Белград? Не, мерси, този филм вече сме го гледали.

26

Анонимен

преди 8 месеца

Всички леви евродепутати работят за руски интереси.Комунистите няма да спрат да предлагат нелепости, от рода на "Балканска федерация", но с център Белград.С Румъния сме вече обединени, в ЕС и НАТО.Витанов, като верен комунист и слуга на Русия, се опитва да отслаби ЕС с регионални "обединения", за да подпомогне Путин, който иска да унищожи ЕС. Че и Сърбия, с център Белград? Не, мерси, този филм вече сме го гледали.

25

До Анонимен 21

преди 8 месеца

Eдна част от населението на Гърция е с български произход, макар самосъзнанието им да е променено. Тесалия е била населена предимно с българи, които адептите на Мегали идеята са наричали "славяногласни елини". В Беломорска Тракия и до днес най-възрастните свободно говорят македонския диалект на българския език. В Гърция не са малко и потомците на цинцарите - най-чистото коренно население на Балканите, рОманизирано след римската инванзия тук.Потомци на цинцари има по целия Балкански полуостров.

24

Анонимен

преди 8 месеца

Aйge нeмa нyжga...

23

Анонимен

преди 8 месеца

Какво ще обединяваш, ние ставаме нетен консуматор за всичко Гръцко. Все едно сме 1830.

22

Анонимен

преди 8 месеца

И този ли се продаде на сърбите?

21

Анонимен

преди 8 месеца

С кого точно да се обединим, като ние сме различни от всички на Балканите патрЕоте :)) Разбира се румънците или влахите както ги знаем ни мразят най-малко, виж за сърбите които ни наричат татари, гърците които също ни мразят и турците които са нож с 2 остриета не гарантирам да ни обичат, по скоро ни мразят :)))

20

Обединена Европа

преди 8 месеца

Нали вече сме обединени в ЕС?... Какви са тия нови измислици?

19

Анонимен

преди 8 месеца

Идеята е добра няма значение кой я предлага. Аз също преди съм писал тука, че Балканите трябва да се обединят по примера на Висшеградската четворка, не знаех, че и други са предлагали тая идея. Само че не трябва да членуват само Балкански страни от ЕС, а и извън ЕС, като Сърбия, Турция и др. Тези които са в ЕС ще налагат интересите си в ЕС, но тая организация трябва да има тежест и извън ЕС, така че трябва да членуват и страни извън ЕС.