57

Анонимен

преди 8 месеца

Аман от рушители! Само тоя паметник да беше, много повече сигурно щяха да кажат "Халал да ви е!", *** то врясъците не спират - днеска едно криво, утре друго пречело, вдругиден - трето им грозно и срамно и така до безкрай. Все ще се намери за какво да се вдига вой, че им нарушава вътрешната "естетика". Плюс това е евтина и изтъркана манипулация да сравняваш каквото и да било с купчина камъни. Мисля, че на една част от хората вече им писна от разрушения в този град, а не че са толкова за паметника,

56

аман

преди 8 месеца

Тоя паметник да си го взимат в руското посолство и там който иска да носи цветя,венци,куфари с пари и каквото ще!Няма да се занимаваме с една купчина камъни!

55

Анонимен

преди 8 месеца

Щом смяташ живота и респективно своя собствен за "гадна жизнь", проблемът не е мой, а лично твой. Дори да бутнат паметника и "мечтата" ти да се осъществи, не виждам какво ще ти помогне това - ще продължиш да недоволстваш и ще си намериш нещо друго, което да ти бърка. А и с такива лозунги, дето ги пишеш (и други също), по нищо не личи да се различавате от някогашните "комунисти".

54

rambaldievskievich

преди 8 месеца

Няма Живот (с главно ж) докато има такива като теб и подобните ти, които да ни дрънкотят да сме си гледали някакъв си живот, който е всъщност гадна жизнь.

53

Анонимен

преди 8 месеца

Комунизъм в България не е имало, а развит социализъм. Хиляда на сто, че повечето пишещи тук даже не са живели по това време, но чули една дума "комунизъм" и скандират с общата маса, така е по-яко, нали? Така нек'си ти става густо, густо. Не ви ли писнА да се занимавате с едно и също? Минаха десетилетия и още се джафкаме за простотии, както е тръгнало ще станат повече от 45-те години преди това. Гледайте си живота!

52

Паню Баирски

преди 8 месеца

Колкото и да скимтят жалките комунисти с кухи глави, този позорен паметник ще бъде премахнат!

51

Анонимен

преди 8 месеца

Ейййй, в тоя форум сите все са големи мммбачи и ги разбират как стават хубавите работи. Ако беше истина, приръстът на населението отдавна щеше да се оправи.

50

Анонимен

преди 8 месеца

Да го махат по-бързо.

49

Анонимен

преди 8 месеца

Испания никой не я освободи от фашизма - ни Британия, ни Русия. И си продължи с фашизма още 30 години. За това ги е яд днешните фашисти - за изгубените още 30 години фашизъм в България.

48

Анонимен

преди 8 месеца

Сега хората искат да гледат новите паметници на капитализма - новото строителство на съвременна България. Гората от нови и празни паметници на капитализма гордо закрива Слънцето и въздуха на всяко живо същество.

47

Анонимен

преди 8 месеца

Фашисткият режим се завърна

46

Троян

преди 8 месеца

Руски паметници никой не пипа във България. Тоя е на СССР.

45

КУРБАН

преди 8 месеца

Левскари спрете се! Бог ви даде знак,че вършите лоши неща! Четири живота в ужасна катастрофа! Левскари ,не пипайте Паметника,той е една история! Трябва ли да събаряме джамиите в България,като турците са ни kлa-лu 500 години? Не,от миналото няма как да се отречем,то ще бъде с нас до клрая!

44

Български Гражданин

преди 8 месеца

Искам да видя полицията как ги бие тия платени комунистически м1рши не само са бие български граждани и студенти по протестите !Трябва да има баланс!

43

до 47

преди 8 месеца

Какъв Господ бе нали сте комунисти? Комунистите не бива да споменавате Господ за вас единственият бог е бог Сталин! Господ е забранен за комунистите големи християни станахте

42

За непросветените

преди 8 месеца

Изтритата дума е част от заглавието на статията. Това е доказателство, че медията не е независима и статията е с пропагандна цел. На грамотните хора им е ясно, че не трябва да приемат за истина публикуваното в днес.бг. Не новина, просто евтина пропаганда....

41

Държава ли е?

преди 8 месеца

Държава ли е това паразитно образувание, което не е в състояние да опази живота и здравето на населението си, не може да опази границите си, не може да обезпечи валутата си, не може да приеме бюджета си, а има фикс идея да разруши антифашистки паметник?

40

Прокоба

преди 8 месеца

Господ ще убие всеки, който посяга на паметници. Дори и тези, които не вярват в Бога. Нека те да си преценят дали си струва.

39

Гост

преди 8 месеца

Ами мисля, че е редно да проверят палатките за взривни материали. То комунистите са известни навсякъде с това, че взривяват. Кога мандри, кога църкви!

38

Анонимен

преди 8 месеца

Виждам че в темата само се цъкат минуси на каквито и да било аргументи в защита, защото все пак се дават аргументи, а другите дето са против само скандират и дори не се аргументират, и единственото е че "се срамуват". Скучно! Махам се!