9

Анонимен

преди 8 месеца

американците като ги искат толкова античните маймуни, да им организират едни избори и да им закарат нашите машини, ще си решат веднага всички проблеми

8

ББ

преди 8 месеца

руските зависимости са...не човешки,само ЕС и сВОБОДНИЯТ ОТКАЗВАТ ДА ГО ВИДЯТ!това са деца на коминтерна...на комунизма...на ссср!за тях е важно да няма Свободен Свят...искат си руският...искат си ссср...и ЕСССР финансира и обслужва тази лудост от над 30 г.?уау,само защото путин плаща на шрьодер...юнкер...държат меркел..и очаквате САЩ да продължи да ви влачи и подкрепя???учете руски!!!Бог да пази САЩ и Свободният!!!

7

Гадна Твар

преди 8 месеца

До всички Маймунодонци: Единственият Ви шанс за ЕС е доброволно да се признаете за България и т.нар. Ви държава да си се върне като част от България!

6

Анонимен

преди 8 месеца

Не искат сички да влезнат в ЕС. Трябва да разделат РСМ на 2 както Косово се отдели от Сърбия и Косово влиза а Сърбия не. Албански Охрит ще влезне.

5

Екскюзми,сър!

преди 8 месеца

"... най-новата история на Северна Македония..."А какво се случи с най-древната история н БЮРМ???

4

Диана

преди 8 месеца

Добре де, ако положението е толкова сериозно защо не се предприемат адекватни мерки - да се потърси съдебно разрешение на спора, да се иска наказние в съда за нанесените ни щети и тем подобни...Само си седят и си говорят - то така и баба знае, значи...В това превърна народа БСПто! - хора с вързани ръце, усти, души... БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

3

Мдааа

преди 8 месеца

БЮРМ отпадна от Еуропската униа. За 2080 е планирана следващата дата.

2

Уааууу,

преди 8 месеца

"...модерна и функционираща демокрация" ??? Тоя сам верва ли си? Целият им "македонизъм" се основава на антибългарска риторика! Да се научат да си спазват договорите които са подписали,а не да се навеждат на американците,а трътките им да са отворени към Белград и Кремъл!

1

Анонимен

преди 8 месеца

"САЩ имат ключова роля във всички най-важни вътрешно- и външнополитически моменти от най-новата история на Северна Македония, осигурявайки твърда подкрепа за нашето успешно установяване като независима държава, дълбоко интегрирана в трансатлантическото семейство на модерни и функциониращи демокрации, посочи Османи"..........................Чак да ти се доповръща от този публичен акт на френска любов, която Османи върти на американеца.