158

Обективен

преди 8 месеца

Какво е МЕСНИ избори? Ще избираме между свинско и телешко ли?

157

Списаревски

преди 8 месеца

Повр-ъща ми се, като и видя снимката! Сбогом и дано следващият кмет на София е нормален поне... Имат луда стреска сега, че наесен ще загубят тотално изборите и затова бързат. По ку-р-варски съвет от сегашния СОС не е имало никога. Защо ни го причиняват - омерзен съм!

156

ТТттт

преди 8 месеца

До Мишо БиратаНе измряха ли всички психясали като теб бе ***

155

Анонимен

преди 8 месеца

Фандъкова, у вас като падат плочките, заграждения ли слагаш или викаш майстори да залепят плочките? Доста елементарен въпрос

154

Радой Ралин

преди 8 месеца

Пиша ти от Плевен, драги Ванка.Помниш ли кагда пришол със танка?Беше млад, но се държеше мъжки.Зарази семейството ми с въшкиВзе на мама златните пендари и дори галошите ми стари.Помниш ли, как кушаше картошки?Наконец забърса три кокошки.После си преспал със какa Сия и изпил си всичката ракия.А след време чухме и мълвата, че си гръмнал тате във главата!Длъжен бях да те обичам, Ваня.

153

Радой Ралин

преди 8 месеца

Даже кръстих дъщеря си Маня.Залъкът си давахме насила на Русия тая дива сила.После цели девет петилетки грабихте уран и руди редки.Грабихте и жито, папиросиЗарад тебе ходим голи-боси!Дружбата ни беше свята, чиста.Ние всички хранехме танкиста.А пък ти ни пазеше със танка и ни взе последната луканкаПазеше и немците, и чехите.Ние тук възпявахме успехите.С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята.

152

Иван

преди 8 месеца

Надявах се на честни вегански избори, те били месни

151

Лефскар-ЛГБТ

преди 8 месеца

Сакам да рушкам паметнициииииии!

150

Анонимен

преди 8 месеца

КОГАТО ТЪРСИШ ТЕОРЕТИЧНИ ОПРАВДАНИЯ ЗА ПРОС..ТИЯТА СИ.

149

Излишен въпрос

преди 8 месеца

До 164 АНОНИМЕН ГОСПОЖО КМЕТ НА СОФИЯ ЗАЩО СТЕ ЗАВЪРШИЛИ РУСКА ФИОЛОГИЯ А НЕ АНГЛИЙСКА? . . . . . . . Кметица, а не КМЕТ, филология а не ФИОЛОГИЯ и най накрая отговора, защото не помага!

148

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 165Месни са колега! Месни са защото им приключва постенето и започва блаженето от обществените пари!

147

Анонимен

преди 8 месеца

Сигурно оргазъм са изпитали, когато са намерили толкова "оригивално" оправдание за престъпното деяние! Ние доматите ги ядем с колчета щото!

146

Анонимен

преди 8 месеца

Не намерих месни избори в речника! Кога ще си купите в редакцията и грамотни хора най сетне! Местните избори произлизат от място, месните са сигурно от месо (?!).

145

АНОНИМЕН

преди 8 месеца

ГОСПОЖО КМЕТ НА СОФИЯ ЗАЩО СТЕ ЗАВЪРШИЛИ РУСКА ФИОЛОГИЯ А НЕ АНГЛИЙСКА?

144

Идеалист

преди 8 месеца

Даскаличке, тава дребна душа си беше и по-дребна стана след толкова години във властта, която упражняваш за други. Какво се напъваш, да не си решила президентка да ставаш? Тя кака Цеца не стана, та ти ли ще станеш?! Хайде изчезвай от полезрението, дано поне си забогатяла...защото не си поумняла!

143

Анонимен

преди 8 месеца

С тези невежи хора в управлението на страната, които нищо не са направили и построили, но са първи да рушат. Защо в Европа не се маха нищо направено от предишните, хубаво лошо е там, на едни харесва на други не, но вече е създадено. Колкото си по пRост, толкова по-лесно унищожаваш защото никога нищо не си създал. Багера като бутна мавзолея не остана вечен и тези ще си отидат, но за поколенията няма да оставят нищо.

142

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 142 А младите искат ли да са колония на сатанистите ?49486

141

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 142 А младите искат ли да са колония на извратеняците и наркоманите ?

140

Анонимен

преди 8 месеца

Съвсем не я слуша главата.....на тези години....

139

Анонимен

преди 8 месеца

Защо не оставихте паметникът да цапардоса някоя копейка, че да го освести малко