24

Jordan Jordanov

преди 8 месеца

НАД 17 000 поразени от ТЛЕЕЩ КОВИД в радиус от 50 км от Плевен подават наоколо..ДАНО СЕ САМОИЗЛЕКУВАТ.. Новост е дигитално холограмно обемно прецакващо увреждане с цел инсулт,инфаркт ,пневмонии.., Подобни по стари атаки сме снимали по време на диверсията САРС 2003 - 2004. Пострадал от Никопол вкаран в Болница в Белене бе излекуван днес за минути с пръскане с ракия и къпане в Дунав. Беше поразен през СМАРТФОН..

23

Анонимен

преди 8 месеца

Аха. Ще ти дам аз един дълъг на теб, *** такъв. Набий си още 5 бустера.

22

Наблюдател

преди 8 месеца

Дългата сопа лекува дългия ковидидиоттизъм и агитаторите му

21

ЕВРОСТАТ 2

преди 8 месеца

От много изследвания знаем, че препаратите за мРНК в частност увреждат значително вродената имунна система. Ваксинираните са станали по-податливи на рак и други заболявания, включително ковидоза.Характерно е, че в Източна Европа вече не се наблюдава прекомерна смъртност, а в някои случаи дори ниска смъртност. От една страна, процентът на ваксиниране е по-нисък, а от друга, кампаниите за ваксиниране са започнали по-късно и по този начин повече хора са имали възможност за защитна инфекция преди ваксинацията.

20

Дългата ваксина

преди 8 месеца

Осигурява точно същите симптоми, както дългия Ковид. В една доза мРНК на Pfizer има 13,5 трилиона (13,5 x 10 ^12) частици модРНК, образуващи шипове, които ще се разпространяват много бързо в организма, а на Moderna - 46,7 трилиона (46,7 x 10 ^12). И това при 35 трилиона телесни клетки. Реакцията на това трябва да е съответно остра. Количеството произведени амилоиди (тромби) вече не е пренебрежимо малко.В случай на ковид инфекция количеството на вирусите е хиляди пъти по-малко. Освен това в дихателните пътища са налични редица други защитни механизми, които от самото начало силно ограничават

19

От трън на глог.....

преди 8 месеца

Ключова информация от Доклад 78: От общо 130 пациенти в този SOC 41 (32%) са починали.От 137 значими нежелани събития 126, или 92%, са категоризирани като "сериозни", което според Агенцията по храните и лекарствата (FDA) включва последици за пациентите като смърт, животозастрашаващи събития, хоспитализации и инвалидност или трайно увреждане.

18

продължеие

преди 8 месеца

Диагнозите включват:"Тежък остър респираторен синдром" (SARS, известен също като SARS-CoV-1)."Дихателна недостатъчност", 32% от нежеланите събития, включва всички случаи, изискващи механична вентилация.Синдром на остър респираторен дистрес (ARDS), увреждане на белия дроб, при което течност изтича от кръвоносните съдове в белодробната тъкан, както и във въздушните пространства (алвеолите), което води до блокиране на белия дроб и значително увеличаване на работата, необходима за дишане, както и до намален обмен на кислород и въглероден диоксид. Ниски нива на кислород в кръвта. Високи нива

17

Анонимен

преди 8 месеца

Както наредят господарите рогати.

16

Пак Този

преди 8 месеца

Още ли има вярващи в тази глупост. Докато го пишех това, забелязах колко време губя с измислени хреми.

15

Анонимен

преди 8 месеца

А дебелия ковид..

14

Анонимен

преди 8 месеца

Дългият ковид им носи кинти по пътеки. Дебелата ще се събере ли самостоятелна килия се чудя аз.

13

не ваксинирана

преди 8 месеца

Тази все, че се облече като хората, явно доста спечели покрай Ковид. Когато започна да се появява по ТВ, беше като ***. Замени Кантарджиев, Кунчев и оня гологлавия на ВМИ и стана човек.

12

бай Бай

преди 8 месеца

та ако някой не верва че нашите медии се управляват от вън директно или индиректно нека да се порови по западните и на САЩ медии и ще разбере истината че така наречената демокрация е умряло животно Тия вируси са отдавна по животните и най-смешното е че са потелетата, кокошките и прасетата, най-масово консумираните меса.

11

бай Бай

преди 8 месеца

До Анонимен бе как бе слагай си бе скоро ще те потърсят пак, извинявай но приеми че ти казвам истината че си 80%

10

Бай Дрън

преди 8 месеца

Да няма да спират войната в Украйна?

9

КОВИД Е ИЗМАМА

преди 8 месеца

Яко пак помпат измамата

8

Анонимен

преди 8 месеца

Догодина са американските избори - няма как. Ще трябва пак да се пускат бюлетини по пощата, а извинение за това трябва да има. Миналият път пуснаха ковида почти година преди изборите. Така че - тамън на време.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Дългият ковид се обяснява с едно просто нещо - мързел. Всички които познавам с дълъг ковид са над 100 кила, *** и си бяха мързеливи и все изморени и преди него. Сега просто тръбят, че имат дълъг ковид

6

антиваксър

преди 8 месеца

Пак ли помпите тази истерия? Имало сериозни индикации точно нищо не значи. Преди всичко пациентите трябваше да се разделят на две - рискови и обикновени и тогава да се проучва и да се анализира. Защото ваксини трябваха само на рисковите и само при тях трябваше да се търси ефект. А не да отчитате добрата имунна система на здравите, като полза от ваксините.

5

СЗО -то

преди 8 месеца

"Анализирани са над 1600 публикации, 16 проучвания по темата и данни за повече от 640 000 пациенти с Ковид, за да се установи връзката между поставянето на ваксина и ограничаване на дългия Ковид" -1600, 16, 640000....- 666. Без коментар.