7

Зельоньй др0гар :

преди 8 месеца

"Приезжайте, товарищи! Добро пожаловать! Идите на фронт! Слава Кокаине! Зиг Хайл Зельоньй ФюрЪр!"

6

бай Бай

преди 8 месеца

До Неразбрал като материал не е много, но народа разделя капачката от бутилката и така му спестява скъпата преработка и разделяне.Край човека има фирми за прерабтка на полимери например в сламки за коктейли.Започваш ли да се сещаш кой кого използва и всъшност какво правят капачкаджиите?

5

бай Бай

преди 8 месеца

До Анонимен аха да бе и той милизлив човека и ще се издържа от въздуха

4

бай Бай

преди 8 месеца

голямата кауза, която бе споделена активно и от партия ГРОБ.Събирайта капачки от полипропилен че да ги преработват фирмите и приятелите на тоя хитрец. Който не е наясно капачката е от полипропилен, а бутилката е от полиетилен терафталат двата полимера немогат да се събират и трудно се разделят. Та вие събирачите спестявате преработката, а и така помагате на МЗ да не работи!!! Трети пък си мият гузната съвест.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Чудесна нова кауза! Напоследък много хора се отказаха да живеят. Просто им е все едно. Да помогнеш и да вдъхнеш кураж на нуждаещи се е прекрасно дело......!

2

Сата НАТО

преди 8 месеца

Тия ше мародерстват...

1

Неразбрал

преди 8 месеца

Абе как от капачки се изкарват милиони да се купувало туй и онуй а цяла държава все няма пари за елементарни неща!?За толкова десетилетия откакто ги събират тия капачки не мога да си го обясня!А пластмасовите капачки са нищо в сравнение с хилядократно повече изхвърляните пластмаси и найлони!