10

Анонимен

преди 8 месеца

Свърши сезонът на кайсиите. Закъсняхте със съветите.

9

една жена

преди 8 месеца

Ще ги ядем сушени зимата. Сега има дини, пъпеши и започва гроздето.

8

ПроСоТо

преди 8 месеца

оценявам сарказма на колегата долу..Кайсиите отдавна узряха и презряха..Сега е сезона на късните праскови..Но некой май е довлекъл неколко тира с кайсии от некъде и требе да ги пласира все пак..Кайсиите по принцип зреят по-рано от прасковите,както например черешите-по рано от вишните..Такива ми ти рабти..

7

бравооооо

преди 8 месеца

навремена статия , тъкмо кайсиите почнаха да зреят :)

6

Кайсиите...

преди 8 месеца

които се продават, са с горчиви костилки. Преди, освен за ядене, ракия, сладко и компоти, от кайсиите събирахме и костилките, които имаха сладка, вкусна ядка. Изяли сме кг. от тях, печени, солени за мезе и кеф. Но това беше преди, сега ядките са горчиви. Горчиви бяха на зарзалите. Но отдавна не се трепя да чупя и да пека, навсякъде има ядки бол. Колкото до плода, обичаме го.

5

Анонимен

преди 8 месеца

до 2 К'во Лъжеш бе? Прасковите спрямо кайсиите са с 20-30 стотинки по-евтини само. Говорим за едно и също качество и произход.

4

Анонимен

преди 8 месеца

до 3 Това ако е така значи гърците тотално са изтрещяли. Къде ще ми сравняваш като вкус праскова с кайсия? Все едно да сравняваш мерцедес с москвич

3

Анонимен

преди 8 месеца

от 1 Я кажете вие дето сте ми набили минуси за вас кой е най-любимият ви плод, че да се посмеем. Давайте вееее, мишченца!

2

Анонимен

преди 8 месеца

Скоро гледам прасковите внос от Гърция 2 лв а кайсиите 5 лв.

1

баба мара

преди 8 месеца

август месец а цената е 5 лв за кг и то внос от гърция ще ги изхвърлят ама нямада намалят цената същото е и с доматите погледнете кофите за *** околомагазините