35

Анонимен

преди 8 месеца

Само ръцете и главата да се пазят в моргата за идентификация.

34

Анонимен

преди 8 месеца

И под тази статия коментарите удариха дъното...Кой от вас познава историята на един от тези нещастни човеци за да ги нарича такива или онакива, или да се гаври с тях ?

33

Анонимен

преди 8 месеца

Ограда, бодлива тел и ток. Денонощни патрули и специална наредба за действие при откриване на трупове на мигранти, Живите веднага обратно, откъдето са дошли. Не ни трябват екзотични зарази и настървени на човешко месо диви животни.

32

Анонимен

преди 8 месеца

Що просто не си направим една сносна ограда, мамка му?

31

Анонимен

преди 8 месеца

кой плаща за да се изпратят труповете обратно, пак ли аз? стига вече!

30

абе

преди 8 месеца

трябва ли да оповестяват такива неща ??? така наречените мигранти не носят умишлено документи , а щом нямаш документи значи не съществуваш . схващате ли ми мисълта ?

29

ох

преди 8 месеца

ся чакаме нови санкции заради изядените мигранти :) а иначе как стоят нещата с Барби модата у нас ?

28

мммммда

преди 8 месеца

избийте дивите животни за да не ядат мигрантите , и втора причина - кой знае с какво са се заразили до като са ги яли . а , да , и един протест да се спретне под наслов - нито един повече .

27

Алов

преди 8 месеца

Моля само положителни новини

26

тъй де....

преди 8 месеца

И защо само задръстват моргата?!Да ги разфасоват и за храна на животните в зоологическата градина.

25

Анонимен

преди 8 месеца

Да им взимат ДНК и в масов гроб или кремация и това е. Какво ги пазят, няма смисъл. Трябва да се приеме определен ред за мигрантите, след определен срок, по разпределение.

24

Кармазъ Сикиш

преди 8 месеца

Ало запознатия, живееш в някъв паралелен свят, спрял в 1998-***.Западняците сега са роби, изплащащи апартаментче 50 години, броейки центовете в Lidl и Aldi.

23

а бе там

преди 8 месеца

няма ли и колело с дебели гуми, черна маска и комофлаж . Да не би някой да ги е убил, а и как да се разбере . Имат ли златни коронки и пръстени . Може на място да се пратят хора с едни чували . Сега гъбарите ще се страхуват .

22

Запознат

преди 8 месеца

До Анонимен: "Резултата е от демократичната политика на НАТО и ЕС и износа на демокрация."Точно така... демократичната политика на НАТО и ЕС направи Европа най-доброто място за живеене, хора се стичат от всякъде за да изградят живота си в ЕС, защото знаят колко социални са държавите и с честен труд ще могат да постигнат мечтите си.Защо не бягат на изток? Отговора е че там няма бъдеще... точно както няма там от където са тръгнали защото няма демокрация, няма НАТО... има само тоталитарни режими

21

Георги Илиев Митев

преди 8 месеца

Имигрантите са винаги чакани и обичани от българските " девойки " и работодателите . Държавата трябва да изготви стратегия за привличане на имигранти от цял свят , тъй като са нужни на нашите " девойки " и работодателите . Българският народ се слави по целия свят с гостоприемството си , особено ако ще бъдат трайно пребиваващи имигранти .

20

шопен

преди 8 месеца

И колко струва на денонощие камерата и кой я заплаща?Ами ние разбира се.Но пък се замълча цига.нския проблем.Идват избори и все едно не съществуват.

19

Смел Гибсов

преди 8 месеца

Аве махайте ги че ще плъзне някоя чума ве ....

18

Анонимен

преди 8 месеца

Резултата е от демократичната политика на НАТО и ЕС и износа на демокрация.

17

Да ги

преди 8 месеца

Оставят по места, за какво ги разкарват насам натам. Дошли са от някъде до това място, нека да е тяхната воля

16

как ли

преди 8 месеца

би звучало обратното . Сърнета умрели нахапани от мигранти . Глигански труп оръфан от мигрант до Бургас . Делим хората на такива и онакива . Ще ни санкционират . Асан и Наргюп не са ли рода . турчетат**а почват да излизат от бг щанга и борба . карате и шах в истамбул нямат