16

Анонимен

преди 8 месеца

То и през Средновековието е имало наука. Такива "учени" са осигурили спокойствие на кастата за 1000 години. Човечеството спряло да се къпе, провъзгласило мр ъсо ти ята за добродетел и закотвило Земята...Нищо от мракобесното не е забравено. *** ли ще живеят утре?

15

Анонимен

преди 8 месеца

Има един филм с Чарли Чаплин, хлапето чупи прозорци, а Чаплин ги поправя. Та и днешната работа такава, чупят, а после продават услугата си да поправят.

14

псай оп

преди 8 месеца

Проблем , реакция , решение на проблема!

13

1240

преди 8 месеца

В днешно време дезинформацията е едно от най-силните оръжия. Когато някой говори за дезинформация е много важно този който го слуша да може да мисли и да използва здрав разум. Иначе е много лесно да наклониш везните в едната или другата посока.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Като за гениален учен, тоя е доста ТЪЪПП! "Вижте как изведнъж успяхме да произведем ваксина" А ВИЖ КАК НЕ РАБОТЕШЕ, НЕ ПРЕДПАЗВАШЕ ОТ РАЗБОЛЯВАНЕ И РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ И БЕШЕ СУПЕР ОПАСНА? А за "климата", да беше прочел малко за "промяната" бе, "учен"? За биомасата е допустимо да не се интересува и да вярва на измишльотини, но за "учен"... Освен ако е от платените за пробутване на измамата, разбира се. Какъвто, естествено, е случая.

11

Бай Дрън

преди 8 месеца

Не са виновни учените. Напротив, много учени ,ащитават и истината. Виновни са извртеняците, които последните години раздават Нобелови награди. Особено извртеняците, дето раздават Нобелови награди за мир. Ако винаги съм се чудел, какеи точно са проявленията на Сатаната, мисля вече почва да ми се избистря, четяйки подобни нелепи статии.

10

Бай Дрън

преди 8 месеца

Майко мила, имало и по-зле от нашия академик :) УжасТ...като прочетох Украйна и нямаше смисъл да чета повече глпсти, но ги прочетох. Ето това е баш дезинформацията в днешно време!

9

Асистента

преди 8 месеца

При Ковид видяхме професорите колко им е морала и интелекта, а сега е ред на нобелистите, същото отчайващо ниво и сервилност. Вярвайте в науката ;)

8

Alex

преди 8 месеца

Поредния капитан Очевидност.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Точно вие закарахте света на това опасно място, с вашите мании за глобален контрол над хората и алчността ви за власт и пари!

6

Анонимен

преди 8 месеца

Ами да не бяхте си избирали дяволския дъртак за президент.

5

???

преди 8 месеца

И пропагандирате бръщолевенето на тоя и3кукал глобаляга,защото?!???

4

Анонимен

преди 8 месеца

"Вижте COVID", обяснява той. "Вижте как изведнъж успяхме да произведем ваксина за месеци, а не за години. Изведнъж можехме да разширим развитието и нови начини за тестване за почти седмици.."_________Страхотни ваксини произведоха! Някои ваксинирани даже не доживяха да им се "порадват" по-дълго.....Така е, това с Ковид пандемията и натрапените ваксини си беше жив тест за по-нататъшни глобални постановки. По Оруел.

3

Ристу

преди 8 месеца

Чел съм книгата му, която е издадена на български. Хареса ми.

2

Ken

преди 8 месеца

В статията веднъж пишете "тя", друг път "той". Определете се най-накрая!

1

Анонимен

преди 8 месеца

продавам сланинка, кисело зелци, яйчица, кукошки, вину и мед букет