35

Аз

преди 8 месеца

Клати на коча камбаните.Пълно е с такива тарикати.

34

Анонимен

преди 8 месеца

Центърът за транспортните политики на Европа как се финансира и какво прави?

33

Петров

преди 8 месеца

Работи ти главата на кухо!Такива дела,ще има ама ,ще ги плаща помака и канадеца.

32

Анонимен

преди 8 месеца

Добре известно е по света как мерките могат да проработят и това не е да вземат "най-милото" или с все по-свръхстроги санкции. Тази да подава оставка и даде маха. Заради такива "експерти" по пътищата е ад.

31

gg

преди 8 месеца

*** долни, проглушиха ни ушите с тия тъпотии за пияни и дрогирани шофьори. Тези шофьори причиняват едва 2% от всички ПТП-та. Дори и напълно да изчезнат, промяната в броя ПТП-та ще е нищожна. Въпросът е защо ни занимават с това. И бъдете сигурни, не е за нашата безопасност и здраве.

30

Тома

преди 8 месеца

Най добре е тези с алкохол и дрога бай Ставри да им вземе най милото в затвора

29

Nick

преди 8 месеца

27, кво се пенявиш. Права е жената. *** (като теб) не е свикнал да спазва правилата. За него те са врата у поле. До нас пешеходната пътека към парка, на 10 коли - 2-3 не спират и си профучават. Кеф да ти е да си пуснеш децата да пресичат. Яко затвори трябва и половината бантустанци там с иззето имущество... и ще стане рай

28

ЗАТВОР ЗА КАТ

преди 8 месеца

ХИляди зверски убити а терористите прецакали ЗАКОНЪТ ЗА ДВИжение попътищата от 1969 година още са на СВОБОДА ..Вижте терористите АЛЕКСИ СТРАТИЕВ И АЛЕКСИ КЕСЯКОВ>>и виновните длъжностни лица от КАТ И МВР>.

27

АРЕСТИ ЗА КАТ

преди 8 месеца

Конфискация на имуществото на престъпничката на снимката..стотици зверски убити заради нагло престъпни манипулации през ЕКО Стикери и тол камери..Диана Русева с еподиграва на зверски убитите българи.ЗАКОНЪТ ЗАБРАНЯВА ЛЕПЕНЕТО НА ПРЕДНИ СТЪКЛА НА ОТВЛИЧАЩИ ВНИМАНИЕТО НА ВОДАЧА СТИКЕРИ ВКЛ ЕКО СТИКЕРИ с АНТЕНИ ,ХОЛОГРАМИ<МИКРОФОНИ<НАНО СКЕНЕРИ..

26

Госпожо

преди 8 месеца

ЕЦТП има в устава си заложени доста цели, свързани с хармонизиране на националното законодателство с европейските транспортни регулации. Нито една от целите не би следвало да се изпълнява посредством медийни участия и гръмки заучени фрази. Идеята не е да коментирате с неуместни клишета постфактум, а да прилагате тези политики превантивно. Иначе не сте нищо повече от мрънкачи на европейска заплата.И за Ваше сведение, най-милото на българина не е колата му - държи го на друго място.

25

Тихомир

преди 8 месеца

Тотално съм ЗА отнемането на автомобилите, ноооооо трябва да бъде прецизирано законодателството по отношение на товарите, намиращи се в товарен автомобил, който ще бъде конфискуван. Ако товара не пристигне следват неустойки за фирмата превозвач, трябва те да бъдат осмислени - например и стойността на неустойката да бъде отсъдена за плащане от страна на шофьора, защо собственика да плаща за това. Не че това ще увеличи желаещите да работят като професионални шофьори, но ......

24

болно общество

преди 8 месеца

С това оскотяло население, нищо няма да постигнем. Един друг не могат да се понасят българите.

23

Анонимен

преди 8 месеца

яла ми го кажи в лицето макурво, а не да се криеш зад мутри (мевере) на хладно в офис и да размахваш пръст зад бюрото

22

Санитаря

преди 8 месеца

До СиналоаВиж кво тротинетке,самите полицай вият не искат да ги тестват ,правиха стачки.Тестват те с един тестер дето показва квото си иска когато си иска .Никъде по света го няма това .Тестват те в лаборатория и то при съмнение и симптоми. Има хора дето не си пият лекарствата вече за да не им вземат колите с ,които си вадят хляба.

21

Синалоа

преди 8 месеца

И нека виенето на алкохолици и наркомани, настане, сега

20

400 коня нагоре...

преди 8 месеца

Един бивш съоченик дойде пиян на срещата на класа с М5 ца и по-пиян си тръгна с нея викам му недей ,а-у оня не вдява дърви се даже ,викам му ще ти вземат колата он вика кой ще ме догони ,че да ми я вземе, а и се водила на покойник с адресна регистрация в некво село в Еленския балкан...

19

фейк такси

преди 8 месеца

Има градчета дето след сечта на Рашков и Петков в МВР полицията може да дойде най-рано до 40 минути след сигнал на 112. ПП искат да унищожат малките градове и да ограбят земята за мини и фотоволтаицици.

18

как спите ве?

преди 8 месеца

В моя областен град от 01 до 05 ч. сутрината целия град кънти от мотори и мощни коли не може да се спи .Полицаите не ги ли чуват или са на тройна дограма ?

17

Анонимен

преди 8 месеца

Това не е "тя", а "той"

16

Анонимен

преди 8 месеца

Псевдоексперт Диана Русинова - Мехмедова е завършила философия по "Връзване на обувки за деца" и затова сега ходиме с ***!