38

Радослав

преди 8 месеца

До 41: драго герберокомунистче, аз моята част съм я свършил! Плащам си данъци, свинетки, ДДС и акциз! Каквото държавата е казала, че и трябва аз съм го дал, но тя вече 50 години се бави с нейната част! Затова драги герберопитек, каквото е построено в тази държава е направено с парите на данъкоплатците, тоест с мойте и другите като мен! Ние сме построили всичко, а не крадливият ти тиквун!

37

Радослав

преди 8 месеца

До 41: кой не е на власт? Бай ти тиквоний ли? Банкенският чехълоносач на бай ти Тошко ли? А кой е на власт?

36

Анонимен

преди 8 месеца

До РадославАма, те не са на власт, човек. Завърши я ти като не крадеш, но виждам, че нищо не си построил от нея досега.

35

Анонимен

преди 8 месеца

Три години ***, които заграбиха властта 2020 г не построиха абсолютно нищо!

34

Анонимен

преди 8 месеца

Две години да не би да почват сега да я строят

33

Анонимен

преди 8 месеца

Ама нали ГЕРБ щяха да завършат автомагистрала Хемус още преди 10 години. Какво стана.....

32

Радослав

преди 8 месеца

Хемус за Боко и герберите е като онова заплетено дело за адвоката от вица за сина и бащата. Никога няма да я завършат защото това означава да спрат да крадат като разпрани!

31

Анонимен

преди 8 месеца

супер към 2300 година цялата Хемус

30

Анонимен

преди 8 месеца

Проблемът е, че милиардите за Хемус отдавна са в чекмеджетата.

29

Анонимен

преди 8 месеца

До две години.. Да да ,и един мармот загъва шоколада в станиол.Има YouTube , интернет и дронове и знаем да къде е АМ Хемус Поне четири години яка работа.А иначе идват избори и трябва да се обещава.А иначе от Боаза до Ловеч - Плевен са 62 км ама да не издребняваме

28

Радослав

преди 8 месеца

До Рендето: е ти не знаеш ли, очакват се едни милиарди за БДЖ по плана за възстановяване. Там какво лапане ще падне ти е бедна фантазията. Ще пада едно диво пазаруване на парни локомотиви от Африка и представянето им за зелени защото вместо въглища ще горят италиански ***. Така хем ще ги пишат купени за милиарди, хем ще взимат пари за внос на италианския *** по стара Бойкова схема.

27

Рендету

преди 8 месеца

Пак ли с "Могистрали" шъ ни съдирате кожите? Да бяхте инвестирали в БДЖ-ту вместо в Асфалт, а???

26

Накратко

преди 8 месеца

Значи си отидоха 2.5 години залудо.Ама така е като доидат некадърниците.

25

Майора

преди 8 месеца

До анонимен20Явнодоста си заблуден , защото не аз а фактите го доказват! А когато фактите говорят и Боговете мълчат , но не мамините и татковите синчета каро теб!

24

Радослав

преди 8 месеца

Докато Хемус започне да се строи, човечеството вече ще пътува до Марс с телепорт! Тази Хемус и Струма ги слушаме от както половината население беше малки пионерчета, вече са пенсионерчета и тези магистрали още са нещо което се очаква в далечното бъдеще! Да бяхте вързали една пържола с прът пред лицето на Лилянчето Павлова и да я бяхте пуснали в правилната посока досега щеше да е отъпкала магистралата от край до край, след това търкаляте Искра Фидосова за да стане равно и да беше готова тая Хемус

23

Анонимен

преди 8 месеца

От две години не де строи, ьащото кирчовците спряха парите, а фирмите НЕ работят без заплащане. Тези глупости с инхауса са истински глупости. Опоскаха парите вместо да отидат за магистралата.

22

Анонимен

преди 8 месеца

2 години, 80 км. 80 км се правят за 2 месеца, а някои ги правят за 2 седмици, но да не издевателстваме. Друго е притеснително. Тези пари ако са платени, защо не се строи. Ин хаус, мин хаус, лошо, добро, платил си, нека се строи. Да не излезе, че е платено веднъж, не се строи и сега ще се плаща втори път, защото не ни харесва как е направено първото плащане.

21

Кинофест

преди 8 месеца

Що са напъвате бре... , от една петилетка не съм стъпвал в столицата , от две петилетки и на черноморието ....

20

Джо

преди 8 месеца

Като се вземе предвид че Пеевски и Борисов са откраднали парите... и 1 см да направят - пак ще е успех! България се върна в 18-ти век и вие даже не разбрахте.

19

Анонимен

преди 8 месеца

Тоя само като го видях на снимката и разбрах че е Велик Строител на България.