14

Анонимен

преди 8 месеца

До дни, дори до часове южнокорейската армия ще направи десант в Пхенян и диктаторът Ким Чен Ун ще бъде свален.

13

Анонимен

преди 8 месеца

На срещата между Русия, Китай и Северна Корея севернокореецът говори на английски, което не е типично. Очевидно посланиет му не беше за китайците и руснаците. Каза, че въпросът е не дали ще има, а кога ще има ядрена война. Освен това каза, че Корея се готви от десетилетия не само за ядрена война, да ненесе непоправими щети на противника, но и да оцелее и да продължи да се развива след това, цялото население е обучено и тренирано, цялата инфраструктура е пригодена съответно..

12

справедлив

преди 8 месеца

Крайно време е Путин да продаде на Ким десетина ракети "Сармат" ,след като изкуфеляка бай Дън продава Хаймарси ,Абрамси и Ф-16 на укропитеците.Същото може да стори и с Китай и Венецуела, или с Ирак и Либия.Ей така ,просто да има справедливост на Земята.

11

детска учителка

преди 8 месеца

Детето Ким (в главата) си играе на детска градина, иначе е възрастен и дебел, леко нисък. Само дето днес отсъства приятелчето му путин. Ако бяха реални деца, днес в детската градина щяхме да обсъждаме агресивното им поведение, да ги регистрираме в книгата, да задействаме Механизма за борба с агресията и не знам още колко действия щяхме да извършим. Но тези двамата си живуркат необезпокоявани от никой и затова си позволяват тези волности.

10

Дойче ПропагандеН

преди 8 месеца

Ейджънси прИзентс :"... Сеул и Вашингтон отричат, отбелязва ДПА."Мдааа,ФАЩ имат обща сухопътна граница със Северна Корея...

9

Анонимен

преди 8 месеца

"Стратегически" е думата за нещо друго, но я ползувайте без да се притеснявате и без друго "информацията" по нашите медии е великолепна.

8

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 7. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха "дефанзивна" с крилати ракети а хи хи хи хих их их ихи хихи . Всички имат и дефанзивни и офанзивни оръжия. Имат от всичко по много.

7

Анонимен

преди 8 месеца

Не знам стратегически крилати ракети да се ползват за отбранителна мисия. Сигурно това искате да ни внусшите, че "нормалния свят" е предназначено да ги ползва само за отбрана, а Кимчу за агресия.

6

Анонимен

преди 8 месеца

"Ще обясните ли каква точно е разликата между отбранителни и нападателни учения с крилати ракети" .......ами например, всички учения на САЩ за офанзивни, а на Русия дефанзивни. Оръжията им също се различават по това. Манталитет!

5

Анонимен

преди 8 месеца

Ким Чен Чун, или както та беше, е маниак

4

Анонимен

преди 8 месеца

Ще обясните ли каква точно е разликата между отбранителни и нападателни учения с крилати ракети

3

Пуржо

преди 8 месеца

Тоя тип е въпрос на време да нахлуе в руските си съседи.

2

до 1

преди 8 месеца

Запазена марка на г-н ****кин е

1

Анонимен

преди 8 месеца

Като е такъв мъж, що не я яхне да я обуздае!