118

КАНАС ЮВИГИ

преди 8 месеца

До БунгурВЪВ БЪЛГАРИЯ ИМА МАКЕДОНЦИ КОЙТО СЕ ЧУСТВАТ БЪЛГАРИ И СА ИЗБЯГАЛИ ЗАРАДИ ТЕРЕРОРА И БЕДНОСТА НА СЪРБО ТИТОВИСКИТЕ И КОМИНТЕРСКИ СЪСТАВИТЕЛИ НА НАЦИИ

117

Бунгур

преди 8 месеца

Крайно време е България да признае македонското малцинсво,а и не само македонското,а и турското. Искаме от другите това,което ние не правим и даже нещем и да чуем.Макеониа има право да защитава всички с македонско самосъзнание по света,както и македонците живеещи в България. Хайде стига с лъжите,че няма македонци в България.

116

1

преди 8 месеца

вашето име не е ВМРО. а УДБА - белград. обричате македонците на конфликт с албанците, които едва ли ще имат повече търпение.

115

Истинска случка:

преди 8 месеца

Ристе ходи намръщен и кахърен напред - назад из двора.Комшията Кире го вижда и му вика загрижено:-Ей,Ристе оти си са смръщил бре?А Ристе с натежал гласец му отговаря:-Ожених сина си оня ден...Кире :-Ай,честито! Как се казва булката?Ристе още по-тъжен:-Ханс... :(Кире:-Аааа,ето що си кахърен... Името не е македонско!

114

Анонимен

преди 8 месеца

МИЛИАРДИ ДОЛАРИ ИНВЕСТИРА МОСКВА ЗА ПОЛИТИЧЕСКИубийства, НА СТАМБОЛОВ И СТОТИЦИ ХИЛЯДИ, ОПИТЪТ ЗА ПРЕВРАТ ПРЕЗ 1923 г., АТЕНТАТ В ЦЪРКВАТА СВ.НЕДЕЛЯ, ОБУЧЕНИЕ И ВНЕДРЯВАНЕ В БЪЛГАРИЯ НА ТЕРОРИСТИ. РУСИЯ НАПАДНА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА. ЦАР БОРИС III не прати НИТО ЕДИН БЪЛГАРИН СРЕЩУ СССР. НО СССР избиСТОТИЦИхиляди БЪЛГАРИ СЛЕД 9 сепптември 1944 г. И ОГРАБИ СТОТИЦИ ТОНОВЕ ЗЛАТО, КУЛТУРНИ УНИКАТИ ОТ МАНАСТИРИ, ЦЪРКВИ, МУЗЕИ И БИБЛИОТЕКИ ! НИКАКВИ РУСКИ ПАМЕТНИЦИ !

113

Анонимен

преди 8 месеца

Русия раздели Македония между Гърция и Сърбия, за да всява вражди на Балканите

112

Анонимен

преди 8 месеца

спрете парите на вмро-менте, санкций, явно заплахата е сработила при педаровки

111

Паню Баирски

преди 8 месеца

Няма такова чудо като македонска нация и език, това са българи, които говорят на някакъв извратен диалект! Паяци!

110

Дедо ви Льольо

преди 8 месеца

Българите признаваме македонците. За чисти българи след като се изкъпят

109

?!?

преди 8 месеца

Тоя е от македонското Възраждане , просс до краен предел

108

Svoi

преди 8 месеца

Измислени Македонски брътвежи на Сръбскомански македонист. Българите, имам в предвид Българският народ, а не Българските политици, отдавна сме признали Македонския народ. Това което искаме е Македонците да спрат да ни крадат историята и да се съобразяват, че всичко за тях започна 1948г. с решение на Комнтерна. Всички отстъпки на Българските политици от тази озиция, се национално предателство, ако трябва, че стоят Македонците пред врата на ЕС, до смяна на поколението и увиране на чукундурите.

107

Вуте

преди 8 месеца

Май само САЩ настояват макетата да са в ЕС на всяка цена. Ами да.си ги вземат при тях, като са толкова ценни. Два самолетоносача народ са.

106

сPъбски cмyкач

преди 8 месеца

За да запазим контрола си над Македония, ние от Белградските тайни служби активирахзе всичките си агенти в Скопие, които да спрат РСМ по пътя й към ЕС. Какво като Македония ще е зле, ..нали Белград ще е добре!

105

Фънк

преди 8 месеца

Със същите оправдания като злобното човече Дачич. Даже не се стараят сърбите като го активират.

104

ПУНДА ПИНДАРОВА

преди 8 месеца

ПЬРВО ЩЕ ЦУНКАТЕ НА БЬЛГАРИЯ ДЕБЕЛИЯ И ПОСЛЕ ЩЕ ВИ ОПРЕДЕЛИМ АЛБАНЦИ ЛИ СТЕ ИЛИ ***.

103

ББ

преди 8 месеца

Гърците да признаят "македонците",България вето като Гърция!ЕС спрете фондовете за "македония"да ги храни путин!!!Война е!!!те воюват с ЕС,кое не разбирате???Наистина ли ЕС и Свободният Свят имат нужда от още един руски троянски кон???сръбски агенти зависими от мАсква поставят условия...заплашват,налагат неистини???спрете лицемерието и замисимостите ..ЕС!!!Война е!!!

102

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен По език българите са славяни а не гърци немци и т.н. Може да са смес от прабългари, траки и др. южни неславянски народи по-черни но техните езици са исчезнали. Географски са приели славянския език, защото са живели векове заедно със славянските племена. Македонците не само са славяни но са и бг славяни, защото са откъснати пт Сърбия бг славяние. Но ако бяха сърби славяни защо бягат от Сърбия а и не са имали никога отделна македонска славянска държава.

101

Анонимен

преди 8 месеца

"Христиан Мицкоски" е сръбско *** на което му се плаща за всичко антибългаско което може да измисли! "Братята" сърби никога не са мислили доброто на България!

100

татар-шегаджия

преди 8 месеца

Димитър Талев към братовчеда си,който казва ,че е македонец:-Браво на дядо ни,който с една баба прави две нации...

99

Анонимен

преди 8 месеца

Българите не са славяни говорят само техния език Славяни са руснаци беларуси и украйнци поляци до някъде. Ако не вярваш излез на улицата да видим колко синеоки светлокоси и белокожи хора ще видиш Защото така изглеждат славяните Славяни е лъжа на комунистите Пра българи и траки са българите и македонците като част от нас.