161

Кметът

преди 8 месеца

КУпейкин ко иска,да изражда ли?

160

Зозо

преди 8 месеца

Като го бутнат паметника няма да има проблеми.

159

Анонимен

преди 8 месеца

А какво правят в палатките по нощите да защитават този срамен и позорен паметник?

158

Сащ провокатор #1

преди 8 месеца

Аз не искам ултраси да решават съдбата на България, насилието няма оправдание вие сте престъпници и в една нормална държава щяхте да сте зад решетките вече, но никога не е късно това да се случи.

157

Анонимен

преди 8 месеца

Щурмоваците на властта са пратени от фашистката власт. Това е само началото и ще продължи терорът на фашистката власт над народа, премахване на свободните избори и премахване на свободите на гражданите, свободата на протестите и словото, с повод и плашило Русия.

156

ББ

преди 8 месеца

Само Левски!!!Левски умрял за Свободата на България!!!руските роби от *** насаждат агресия и разделение!Народа ни няма да им позволи да продават България в руско робство!!!

155

ЯМБОЛИЯ

преди 8 месеца

Най-малко вие от фашистката кохорта Възраждане,имате право да говорите против агресия,защото това е визитната ви картичка.

154

Анонимен

преди 8 месеца

До 150 Дрън-дрън. Невинна копейка няма. Национални предатели са. Пък ако си мечтаеш Путин да те освободи: остави таз песен любовна! Тук е НАТОвска зона, ядец! И преврат няма как да спретнеш, язък за теб.

153

Анонимен

преди 8 месеца

Някакви клошарки-артистки играли театър по предварителен сценарий и цяла България да им съчувства, че се мотаят по градинките и паметниците в малките часове на нощта. Ако някой беше хвърлял ледени топки не по Кирил Петков, а по Копейкин, малееее, да е оревал орталъка. Щеше да наводни фейсбука с рев и да го обгази с фашистни пр.ъъъъдни! Бисексуален лигльо.

152

Анонимен

преди 8 месеца

Толкоз хленчещи патриоти не бяхме имали. Даже Болен не падаше толкова ниско - все да се сополиви и да се оплаква.

151

Анонимен

преди 8 месеца

Те сигурно са щели по-рано да ги нападнат,но са искали да мине време и хората да забравят случая с Дебора,защото е щяло да изглежда зле националисти(които са си чисти хитлеристи като азовците) да нападат протестиращи жени.Кирчо сега защо си трае за насилието?Няма ли пак да свикват извънредно НС?Там са хвърляли по жени димки и на едната чантата са й откраднали.

150

Анонимен

преди 8 месеца

За какъв спор говорят копейките. Те със закона ли ще спорят? Паметникът вече е незаконен. Точка. Палатките - хептен незаконни. Радевият юмрук не важи през закона. Ако имат пред вид не спор, а "с пор", това - да. Вони на анархофашистки порове от тази клика.

149

Анонимен

преди 8 месеца

Изхожденци, тази вечер там ли сте? Викам си: да мина с малко ледени топки от генератора, та да ви дам показно как се гаврихте с официални лица на националния ни празник. Рундьо няма да ви спаси този път.

148

Анонимен

преди 8 месеца

Необходимо е на българските футболни фенове да бъде даден футболен успех, по подобие на украинските футболни успехи. С това обикновено се заема УЕФА. После пушечното месо ще се осигури по-лесно!

147

Анонимен

преди 8 месеца

Издънките на Възраждане родиха хубави нови вицове. Най-ревливата и мрънкащата партия в България. Детска градина.

146

Анонимен

преди 8 месеца

Хубаво от цялата работа е, че обиждайки грозно футболните фенове в България, ако най-накрая не забранят тая партия отиват при Болен под чертата. Ще си останат с 10те трола, даже пари няма да има за гласове от гетата.

145

Червения Зеленски

преди 8 месеца

Мика Бжежинска има туркие циганоид близначка МИКА СТОЙЧКОВА на продадения със заповед на Политбюро на ЦК на БКП и Тодор Живков във Барселона Христо Стоичков а НЕ от ЦСКА.............Тодор Живков е Збигнев Бжежински...........Чел съм и туристическа статия за Грузия издание на СССР около 1985 в която пишеше:"В Грузия даже има даже малцинство твърдящи че истинският Господ е Йосиф Сталин а онея Христос,Буда, Мохамед били фалшификат"........ Полша е Сталин а и прякора е от полски език ,Ленин,Маркс

144

Цитирам НАСТОЯЩЕТО

преди 8 месеца

По случай 9 май Ден Победъй червения неомарксист Волдомир Зеленски изрече цитирам го перефразирано но в същия смисъл:"ЦСКА тире София,Украйна, ЦСКА 1948,Литва, Латвия, Полша, ТУРЦИЯ,Естония разгромиха Адолф Хитлер и на Москва то ест РУСИЯ трябва да им се забрани да честват 9 май"............Неосталиниста Михаил Саакашвили презира нацистите че нападна Русия Путин да му изтреби грузинските нацисти вместо него дето искал да го погребат в ЛВОВ...... думата ПОЛЯК превода е Сталинист,Комунист,Болшевик

143

Анонимен

преди 8 месеца

То така се почва. Цялата тая трагедия вече сме я гледали в Украйна. Искате ли да станем като тях - продължавайте. Поддържайте и се поддавайте на американската пропаганда. После ще има мнооого трупове и разрушения. Повечето трупове ще са на невинни българи. Както сега са на невинни украинци.

142

Крушки,Лампи и пр.

преди 8 месеца

По линия на Христо Стоичков ФК"Цска"София гостува във Барселона за приятелски мач и през ЦЕЛИЯТ мач на Каталунското СВЕТЛИННО табло бе изписано ФК Барселона срещу ЦСКА МОСКВА ......Цял мач бяха ЦСКА от Москва Тея дето играят на стадион Българска армия............Сигурно глобалните тайни масони са се превивали от СМЯХ.............Уволнете го тоя турски циганоид Христо Стоичков фалшив футболист на тайните служби поне да си върнете БЪЛГАРСКОТО САМОСЪЗНАНИЕ