58

Анонимен

преди 8 месеца

Да не говорим каква корупция ще отприщи това, а и колко дела могат да завалят към Страсбург. Дела, които ще ги плащаме ние. Това е същата бутафория като "изгонването" на Лукойл от Росенец. След което бензинът гони 3лв. Тези хора ще си отидат с камъни и тояги. Въпрос на време е кога...!

57

Анонимен

преди 8 месеца

Оставка на правителството!!!!

56

Без кнежка

преди 8 месеца

Пафкам си и си карам, а кола все ще се намери

55

Иван

преди 8 месеца

Нормално е да има отпор за тези мерки. То две трети от шофьорите обичат да си пийват и след това да карат. И да се напушват също

54

Анонимен

преди 8 месеца

По принцип съм за такива мерки, но смятам, че не са обмислени докрай. Нека има лаборатории във всички големи градове и по-бързо да излизат резултатите, особено тези за наркотични вещества. Също така, защо глобите започват от 200лв., а пък направо отнемат автомобила. Направете глобите да започват от 2000лв нагоре и след това вече отнемане на автомобила. Бръкни му стабилно в джоба на българина и ще си вземе поука.

53

Анонимен

преди 8 месеца

Това пък което не избяга народ ли е????Друг път.

52

Исмет

преди 8 месеца

До АнонименПредлагам за слушане на дивашка чалга в панелка,да се отнема.Снощи пак не сме спали,а съм ватман.Ако днес утрепя някой и без алкохол в кръвта?Тогава какво,а?Уморен и разбит съм,а трябва да работя.

51

Заключение

преди 8 месеца

Да отнемеш колата на пиян шофьор е като да отнемеш пушката на пиян ловджия! И двамата пияници трябва да бъдат лишени от оръжията за убийство на хора!

50

Анонимен

преди 8 месеца

мярката работи и е крайно ефективна, затова е този вой . нали пияндурниците щяха да си купят други коли и пак да карат? реално са в паника

49

до 28

преди 8 месеца

До Анонимен:Защо не спрат наркотиците бе?Не чувам да има обявена война на разпостранението на наркотици.Понякога "хващат"някоя баба в далечно село,че садяла коноп,и толкоз.Това не прах в очите,а си е лютив спрей.

48

Дядо Стефчо

преди 8 месеца

АЗ лично имам над милион километра шофиране в България. Може да са два милиона но не съм сигурен. Досега един път не са ми правили проверка за алкохол или наркотици. Защото не шофирам пил. И не съм пропаднал да ползвам наркотици. Просто се държа адекватно.

47

как става така

преди 8 месеца

как пък на нас дето не пиеме един път не ни излезе фалшив тест, все нула си показва, а на пияниците и наркоманите все фалшиво им показвало.

46

Анонимен

преди 8 месеца

нищо нека е прах и да продължат да ги отнемат. айде в България да свършим нещо един път до край пък да видим работи ли.

45

Ганьо

преди 8 месеца

В България има най много експерти , академици , професори , анализатори на глава от населението. Не виждам нещо да са постигнали в която и да е сфера. Даже напротив - доказали са във времето своята некадърност . Просто винаги обслужват нечии интереси. Като истинскси ***. И те трябва да се хранят

44

до 33

преди 8 месеца

До Анонимен:Нужни са частни затвори.Ефективни присъди.Сега е създаване на хаос по веригата,а и това е основната цел.Знае се,че това ще работи за адвокатските кантори и бясна необуздана корупция дори и в лабораториите.Това е!

43

бустан

преди 8 месеца

Всичките многознайковци тука като им излезе един фалшиво позитивен тест и им лепнат етикета наркоман, ще ви гледам сейра тогава. Как ще обяснявате, че вие "сте много за този закон, но за вас той не важи защото вие никога не сте употребявали ...".

42

anon

преди 8 месеца

Всъщност са прави хората. Трябва да се гледа статистиката, а не да се променят закони за един или два случая. Колкото и трагични да са, те не са чести.

41

Троян

преди 8 месеца

Глупости. Пиян зад волана във затвора, ефективно.

40

От такива експерти

преди 8 месеца

Сме на тоя хал. То им личи че се правят на експерти заради някой превозвач който не може да си контролира служителите

39

Анонимен

преди 8 месеца

и сега какво, пиянките ще се жалват в Европейския съд по правата на човека че да им взели колите? Мазните адвокатчета съветват хората да не подписват протоколите за да може да се въртят и с още 2000 лева за хонорар и 500 лева за загубеното дело.