113

Анонимен

преди 8 месеца

Оставка на правителството!!!!

112

Хахаха

преди 8 месеца

Тази подмяна си я готвят отдавна, просто им трябваше повод и той дойде. Не е вярно, че нямат кандидат за поста. Имат! Казва се Ж.К. Забележете как някак тихо, през задния вход, уж за да замества болния зам. главен Ст. Ст, въпросния Ж.К се появи. Говори се за близки връзки с голям политик с нисък ръст. Същевременно е и близък до партията на Б.Б. Проследете му кариерата, особено през 2009-2013 г.. Определено е фигура, ня която всички ще имат доверие и К.С. ще го слуша!

111

Анонимен

преди 8 месеца

Розовият фюрер ли го кръстиха хората този нищоправец

110

Анонимен

преди 8 месеца

Ко искал Сламения човек и от къде ще намери заместитници? Тоя си няма вяра на себе си.

109

Joko

преди 8 месеца

Такъв мухъл като този МИНИстър председател БГ не е имала..... Какво разбира от МВР работи , та не му харесва секретаря ?

108

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 101 "Сегашният главен секретар на МВР е неколко класи над вашият министър на МВР. МВР се напълни със " златанчовци"-. Оставка!" Пешо Водката е назначен през 2921 г. от Рашко Дамаджанов и оставката му е подадена отдавна във връзка със смъртта на полицаи при инциденти с мигранти, но Радлер Чорапеску отказва да га уволни.

107

Алекс

преди 8 месеца

Шарлатаните стриктно изпълняват заявеното на записа.Тотална чистка.Няма да е за дълго.Провал на местните избори и при дедо Симо/НДСВ/.

106

Анонимен

преди 8 месеца

До HeinrichHimmler Фашистчета плюят по това правителство.. значи е на прав път! Вземете си го радостин в рамка... вас все ви влече към р0маля.

105

Нострадамус

преди 8 месеца

Идва есента. Ще има 4 горещи дати. А след това, ЗИМА. Тогава всички политици, ще проклинат деня в който са започнали да се занимават с политика .....

104

Анонимен

преди 8 месеца

така си осигуряват тяхна полиция за изборите. всяка стъпка на властимащите е да увеличат властта си.

103

Анонимен

преди 8 месеца

Уж академик а главата му два пъти по недоразвита от а тази на Алексей. Академик или А Кадърен Микрон. Да идва онова дето мяза на Гъсок, в пашапуртата му пише Пуянка а лае като щраус.

102

HeinrichHimmler

преди 8 месеца

Това, което чухме в записа на Радостин Василев си върви с пълна сила, а народът вместо да излезне на улицата и да изрине управляващата хунта блее пред диваните!

101

Анонимен

преди 8 месеца

А така сменяйте че идватизбори и трябва да ги нагласите във ваша полза

100

ДО ДЕНКОВ

преди 8 месеца

Пич , защо ще се мъчите да сменяте главния секретар на МВР , направо го гръмнете в главата като Алексей Петров .

99

Анонимен

преди 8 месеца

Аз пък искам смяна на Пинокио, пардон, Денков.

98

Милионер

преди 8 месеца

Нашата система си я знаем. А тя е 4-4-2. Нека Зума им я обяснява на Ицето, Водката Балъков, Борето им Михайлов от Подуяне на тези от БФС. Може на Наското им Сираков да им я обяснява, кащго и на Илияната им Раева или пък на Нешката им Робева ох БКП. Те може да ходят при врачката си, Вангята, за да им каже до кога Тодора им Живков, ще им дава пари. Понеже той умря отдавна, да си ги искат от Домус Ага. Майка му фалира един от най-добрите български комбинати. А пък, той се мисли за богат.

97

Анонимен

преди 8 месеца

Сегашният главен секретар на МВР е неколко класи над вашият министър на МВР. МВР се напълни със " златанчовци"-. Оставка!

96

Анонимен

преди 8 месеца

Тече подмяната до пълно овладяване на МВР с цел идващите избори.МВР е много зле и ще става още по зле. ЗЗ г. се упражняват върху МВР политически некадърници с полит. назначения и резултатите се виждат. Хората немат доверие в МВР. МВР не защитава отдавна обикновенният човек.Смените са политически и професионално не мотивирани.

95

Митов е

преди 8 месеца

Време е МАГЕРАНА ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ. Поне на Българската федерация по карате. Един от тях го убипа, а пък другия е от бившите винстри на председателите. Аман от куки, бе Пепо. Те нестават за нищо друго, освен да ти го духат. Честито МАГЕРАНЕ. ПЕТЪР И ТИНКО СА МИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ. Приятелите. Зурлите, акордеоните и кларинетите.

94

Анонимен

преди 8 месеца

Денков, човек от вашите го направи главен секретар. Сега що се правиш на yмpялата лисица? Главният секретар Петър Тодоров е назначен на тази служба от Бойко Рашков през 2021г. когато Рашков беше министър на вътрешните работи в служебното правителство на Румен Радев. Рашков дамаджаната и Пешо водката са един дол дренки. Всички са маскари. За Рашков комуниста обаче и дума не казват що за стока е. Мън-мън-мън-мън. Мрънкулник!!!