Снимка БГНЕС, архив

Убийството на Алексей Петров говори за разпад на държавата, за липсата на институции в държавата. Всички сме наясно, че много от институциите в държавата не функционират.

Това заяви Ирена Анастасова от БСП, предаде БГНЕС.

Още по темата

“Тази случка, това събитие, това убийство, показват пред цялото общество, че това, което управляващите се опитват да скрият, защото ние отдавна говорим за този модел - ако някой държави имат мафия, то в България мафията си има държава, - такива убийства показват, че това, което казваме, е така, както го казваме”, добави Анастасова.

Таско Ерменков от БСП коментира, че убийството на Алексей Петров не е случайно. “Имайки предвид, че той имаше познания от двете страни на барикадата, не е ясно от коя стана дойде изстрелът. Но от която и страна да е дошъл, това говори, че България се връща 30 години назад, в мутренските времена, когато тези убийства бяха ежедневие”, смята той.

Според него именно управлението ни е върнало назад, и се е получила симбиоза между “престъпниците с бели якички и мутрите, които са оцелели в тези времена”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase