12

Анонимен

преди 8 месеца

Оставка на правителството!!!!

11

Истина

преди 8 месеца

Това не е проблем само за София.Ромите цвъкат навсякъде копторки като разберат ,слабоста на местните власти.Няма как това мнозинство да се промени.Явно това е бъдещето след 33 години анархия и кражби от политиците ни.Който крадне отива в подножието на Витоша или другаде а в градовете и селата остават робите и ромите.

10

Иванчо Анисий :

преди 8 месеца

HELLHook:... тъмнолилави неинтегрирани,ми33ерия,катастрофи с пияни и дрогирани,побоища,далавери,полицейски чадъри,пр0дажни политици,неадекватни депутати,полово неориентирани министри, шикозни парцелчета за наши хора,подкупни калинки,изсечени дървета,ексцентрично подредени жълти павета,прайдове,жълтосини парцццали,полусрутени сгради,недовършени строежи,безчинстващи престъпници,демокрация и банани! Слава Кокаине и Да живеЙ кралицата!

9

Анонимен

преди 8 месеца

мдаа, за някои етноси всичко е разрешено, аз чакам всякави разрешителни вече 3-та година за строеж...

8

Анонимен

преди 8 месеца

При танганаците е така.

7

До аналния лизатор

преди 8 месеца

До 4 - Жените ще раждат, ако някои синковци първо се оженят за тях, после им направят по 2-3 бебета и поемат функциите си на бащи и съпрузи-закрилници. Мрънкачите по форумите не ги пишем в категорията МЪЖ.

6

абра-кадабра

преди 8 месеца

Ей ,защо пишете глупости,според Данчето Фандъкова,протежето на Толупа,даскалката по руски език,вечната кметица,според нея всичко в София е на отличен шест.

5

Продължението

преди 8 месеца

.... и им дава една седмица срок да съобщят адресите, на които са се регистрирали. После проверка дали регистрацията не е само формална. Които не се съобразят с това изискване ги обявяват за издирване и ги настаняват в пустеещи села със задължението сутрин и вечер да се подписват в учредена за целта служба. Който не е доволен - отнемане на бълг. гражданство и еднопосочен билет за Индия. Това е най-разумният вариант за решение на проблема, но няма управленска воля, нито управляващ с топки. Уви!

4

Възможни резултати

преди 8 месеца

1. Съответните институции бутат и разчистват всички тези съборетини като настаняват обитателите им в апартаменти-общински жилища. Това е най-вероятно да се случи. Само не посещавайте въпросните апартаменти след една година! 2. Полиция и жандармерия огражда това място. С мегафон нареждат на всички да излязат на улицата и им дават 15 минути да си съберат багажа. После булдозери събарят всичко и изравняват терена. Полицията взима личните данни на всички, живяли дотогава там и им дава една седмица,

3

морски

преди 8 месеца

Многото от ресторантите по брега са незаконно построени или разширени. И така до края на света.

2

анализатор

преди 8 месеца

Само си представете след 30 г какво ще бъде!?Тези индивиди ща завладеят още по-голяма част от злощастната ни Родина,ние ще намалеем драстично/защото бялата жена не иска да е майка и съпруга,а да прави кариера/,и ще ни РАЗПЕРДУШИНАТ.Тогава да ги питам днесните обезумяли защитници на всичко ненормално,къде ще бъдат.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Не така това избирателите на картофената.