21

А

преди 8 месеца

За себе си съм установил, ако повечето време си навън със 7 градуса надолу от външната, ако е в климатизиран офис с 1 и 2-3 за спокоен сън.

20

Анонимен

преди 8 месеца

Отделно, като се направи да духа на най- ниска степен, компресорът се товари, за да може струята да е максимално студена за достигане на зададената температура, т.е хаби повече ток. Вентилатор на ауто, температура 24 или на който колкото му е кеф.

19

Мче

преди 8 месеца

Тази година не е стигало 27 у нас, какъв климатик на 29, що за статия?

18

Анонимен

преди 8 месеца

Най-студеното лято в София, изобщо не ползвам климатика, отворено през ноща и изстива, течение, през деня затворено. Средно 24-25. Кой може да спи на 27?

17

Edna

преди 8 месеца

Моят съвет към хората е да не си купуват имот на последния етаж, тъй като лятото е ад под небето. Охлаждаме се с 3 климатика, за да можем да дишаме. Разбира се, хубаво е да няма кой да ти тропа отгоре, но е адски горещо като сравня с първи етаж, където съм живяла.

16

vale_karo

преди 8 месеца

Инсталирал съм климатик ,на мен да ми е удобно. Ако на някой не му харесва ,да не си инсталира .Що се оказва за икономичността ами на всеки проспект го пише. Ако не разбирате , питайте.

15

perekly

преди 8 месеца

До АнонименА ти, изобщо разбираш ли принципа на работа на климатика или ти е твърде сложно,та пишеш глупости!?

14

Я па я..!

преди 8 месеца

До Анонимен 12 Как какво е експерт по електроснабдяването.. ? Работи в Енергото.

13

Пенсионер

преди 8 месеца

Аз съм на последен етаж и е ад през лятото и Сибир през зимата. Климатиците са два и се измъчиха и избиха кондензаторите.Избиха ми и пенсията.

12

Анонимен

преди 8 месеца

Това лято най-високите нощни температури в София бяха 20 градуса, значи трябва да си настроя климатика да ми топли, според "експерта". "Специалистите по енергоснабдяване" какво е това въобще???

11

Първо

преди 8 месеца

Място на глава от населението заемаме по милионери, забогатели за денонощие само с подпис и печат и "Я"ксперти и спИсиалисти. Затова в Третото хилядолетие сме не Държава, а Феодална територия.Тоя тук кой го допусна да ръси акъл, не знам. Настройките на климатиците варират топло-студено с разлики дори от 0 до към седем. Всеки човек си настройва климатика, както му е приятно, комфортно, здравословно.

10

Анонимен

преди 8 месеца

Добре, може ли да ги помоля "специалистите по енергоснабдяване" да пробват да спят на 27 градуса. Топ експерти.

9

Студено ми е

преди 8 месеца

Аз си нагласям климатика между 30К и 32К и ми е все студено!

8

Анонимен

преди 8 месеца

27 градуса през нощта, тва е пържене на бавен огън, над 25 градуса не може да се спи, а най-добре се спи на по-хладничко.

7

Гоги

преди 8 месеца

Климатиците ги настройвам на колкото ми е кеф, 7 на брой имам затова съм ги купил,енергоспестяване дрън-дрън,не ги слушайте

6

...

преди 8 месеца

В момента е нагласен на 27 градуса. Навън е 29. В стаите е приятно, а и когато изляза навън е получавам температурен шок.

5

M.I.C.

преди 8 месеца

Това е уникална статия. Не знам колко критично мислене е вложено в нея. Вярно има част "ако температурите изглеждат високи..." ами високи са. аз за такива температури пускам климатик.

4

Анонимен

преди 8 месеца

29 градуса? Става,ако си от Калифорния или Кения.

3

инж.Ганев

преди 8 месеца

Българина топли/охлажда обикновено 2 стаи с климатика. Съветите са неуместни.

2

Анонимен

преди 8 месеца

28 и ходим голи. И изключено без хора.