41

до 3 Златна Рибка

преди 8 месеца

Ами Златна Рибка е точно до откровено вонящия от пътя "луксозен" хотел, та няма как да е другояче... Градина като цяло е един от хубавите плажове, с обикновено спокойно море, но пък мутрите го превърнаха в непоносимо откъм шум място.

40

Анонимен

преди 8 месеца

,,Бивш командващ в НАТО: Русия рискува война с НАТО в Черно море.. " Във черното море се готви големо ,,мурабе".Ако някой не знае думата ,,мурабе",ще поясня.Тя е турска и означава ,,схватка,бой,битка,жестока борба".Цял свят се готви за война по черноморието,само Мутраген с дебелия гердан се гласи да продава бира на парцали,и вкиснати кебапчета.Четете бе хора,ама чете и какво списват и другите по света.

39

Лайновози

преди 8 месеца

Тия в Царево са мега злета да изливат цистерните с фекалии от хотелските шахти на най хубавия плаж дето не е застроен дори .Да сложат един фото капан за 20$ и ще видят до 24 часа ,кои са и от къде са и после затвор и глоби от над 100к

38

Анонимен

преди 8 месеца

преди 6-7г, 3 години подред ме удря тежек синузит от ходене на нашето море. Аз обяснявам на познатите ми, че това е от лайн.ата дето са в моето но никой не ми вярваше. Сега всичко си иде на мястото

37

д-р. Марко Садов

преди 8 месеца

Аз и още милиони сме "незаменими" на работа и ходим на море само уикенда да си каляваме имунната система на нашето море, затова зимата ни птичия, ни свинския,ни прилеповия грип не ни лови.Е жената я удря цистита оти основния преценител е ешерихията ама пие некви ношпата , то и от задния двор в предния като го местиш пакм има ешерихия да знаете може да не е от водата само...

36

Най-чистото прасенце

преди 8 месеца

На север не са ли мерили ешерихията или там шопи не ходят и нема нужда ...Иначе на юг най-чисти в сравнение с най-мръсните .Една жигула сравнена с трабант и запорожец е най-бързата кола нещо такова даге...

35

Анонимен

преди 8 месеца

От 10 години не стъпвам по Черноморието от началото на юли до средата на септември.Ужасно мръсно ,шумно, скъпо и противно място е.Просто не знам защо хората си го причиняват.Тази година мръсотията и заразите са още повече.А цените са просто убийствени.

34

тулуп

преди 8 месеца

най-чистото море е. даже един *** каза, че даже гърците бил идвали тука да се къпят

33

Анонимен

преди 8 месеца

В Бургас тоя мазут кмета какво ще го прави? затова ли са по 2 лв чадърите там, като бонус мазут?

32

До Анонимен

преди 8 месеца

Операта на живо в Приморско от тези, дето не са си купили лопедиум ли е?

31

До Анонимен

преди 8 месеца

Ако искаш детайли - в конкуренцията, Дневник, има подобна статия с разбивки. И заглавието е точно обратното - как на един от плажовете ешерихия коли е 40 пъти над нормата.

30

Ей смешниции!

преди 8 месеца

Бактериите не ви отбягват затова,че имате пари!Луксозни хотели,ама изходеното не е ''Виолетки''!Всички изхождаме еднакво,а като се сипе в морето от тръбите на хотела си плащате си за лукса!!!!!!!!!!!!!Някои се мислят за безсмъртни само защото имат пари и си плащат....Раждаме се еднакво и умираме еднакво!

29

Анонимен

преди 8 месеца

В Приморско има Всичко и луксозни хотели и евтини къщи за гости -базата е 100 пъти по-добра от гърция ,5 км пясъчни плажове ,чисто море , Опера на живо,Концерти в центъра , Фестивали -къде го има това в селска гърция ?

28

Анонимен

преди 8 месеца

а те гърците фекалиите от ямите си ги носят дома при жената ли ? те нямат Никакви пречиствателни станции Никъде по любимите села на българите .

27

Истината !

преди 8 месеца

Гърците и турците ви плащат да плюете България , на 10авг. бях на Приморско юг -кристално чиста вода ,дори водорасли нямаше , Шастлив Народ ,малки дечица играят в Прекрасния пясък . На 25юли бях в неа врасна - фекитата от ямата в морето,кафяво бе,камънак отврат ,веднага дълбоко и адска жега . На Атлиман флага беше жълт и Народа си се къпеше 14,15,16авг ,та и до днес !

26

Айде нЕма нужда!

преди 8 месеца

Сезона свърши,жалката ви отчаяна пропаганда не успя :) У лево,п0длоги!

25

За Поморие

преди 8 месеца

Или аз съм сляп или някой лъже.

24

Паламуди

преди 8 месеца

Вие глупави ли сте или да ? Как не разбрахте че бг черноморието е пикоч и гувна също и умрели животниз!

23

Анонимен

преди 8 месеца

Кога липсваше е.коли в Черно море? Болестта който причинява чревна инфекция ни го съобщават като "летен грип"..

22

Анонимен

преди 8 месеца

Забележете, казват "най-чисти". Не казват че са чисти, просто може да са маалко по-чисти от другите външни нужници.