14

Анонимен

преди 9 месеца

Ибааа, вие за всеки човек дръзнал да се засели в блатната империя индивидулна статия ли ще пускате?! Макар, че да, сигурно от 600 милиона ЕС и 330 милиона САЩ заселилите се в русия се броят на пръстите на ръцете. Муахаххахааа

13

Мухах

преди 9 месеца

Явно руснаците гранят наистина добре корумпетата от Австрия. Да не забравяме, че това в любима дестинация за наш рундьо и жена му. А да кажеш, че руско село е по-хубаво от Франция, наистина трябва да си мнооого добре платен или не с всичкия си.

12

Мда!

преди 9 месеца

В руско село,ама с австрийска пенсия.

11

Анонимен

преди 9 месеца

Скапаните Млдиви не бих и заменил за българската природа особено горите и планините ни.

10

Велин

преди 9 месеца

ИМА МНОГО ВОДКА.

9

Анонимен

преди 9 месеца

На Малдивите ще ти писне не за няколко месеца, а за няколко дни.

8

СТРАНДЖАТА

преди 9 месеца

ЕХ, СВЕТЛИ СПОМЕНИ ОТ СЛЕДВОЕННИТЕ ГОДИНИ КОГАТО БАЩИТЕ И ДЯДОВЦИТЕ НА ДНЕШНИТЕ ГЕРМАНСКИ И АВСТРИЙСКИ ПОЛИТИЦИ СА ИЗКАРАЛИ ПО ЕДНА ПОЧИВКА В РУСКАТА ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ В СПОРТНИ И ТРУДОВИ ЛАГЕРИ.

7

Укрофил

преди 9 месеца

Не е вярно в Русия е много зле.Имат външни тоалетни и нямат никакви ракети.Голям глад е ядат само хляб.В Украйна е по добре защото средната заплата е около 400 лв български пари а пенсията на укробабите и дядовците е около 120лв.Така че Русия нападна Украйна защото и завижда на стандарта на живот.

6

r3v0lv3r

преди 9 месеца

Австрийците се оказаха бая корумпирани, добре ги нахраниха руснаците. За тая няма проблем, да ходи където си иска, защото е джвакана с пари.

5

Анонимен

преди 9 месеца

Няма начин да не е така! Кой не би предпочел да почива с козоеби?! :))))))))

4

Чужденец

преди 9 месеца

На Малдивите ислямът прецаква почивката, в Русия сигурно е много по-кеф за турист.

3

...Абе, ей!

преди 9 месеца

Да не би да намеквате, че ще се сдобряваме с Русия? :D

2

Анонимен

преди 9 месеца

Е нали беше много зле в Русия.Май не е толкова зле щом австрийската министърка си почива там.Дам не трябва да слагате такива статии че се пропуква пропагандата колко зле се живее в Русия.Затова на нашето Черноморие най богатите и желани туристи са руските.Защото са бедни.

1

Teo

преди 9 месеца

Може би за месец-два, но после на енергичен човек ще му омръзне.