36

Фичо

преди 8 месеца

До, БокоТой няма син има само дъщеря

35

Друг

преди 8 месеца

Къде не се връщаме ? Та ние не сме излизали от тях! То не остана свестен човек е това управление! Само боклу и крадци! Не може да се връщаш там от където не си излизал!

34

SS

преди 8 месеца

И ректорът откъде знае ?

33

Анонимен

преди 8 месеца

Може да е асан, може да е юмеров, може да е козарче с основно образование, ама е доцент...

32

Анонимен

преди 8 месеца

Не се връщаме, защото не сме излезли..

31

ЕК

преди 8 месеца

Самият факт , че излиза ректорът на УНСС Димитров като познавач и приближен да говори за Алексей Петров е доста зле, ама доста. Каква наука се прави в УНСС, какво образование? Не, че нещо ама никъде не съм чул за другите университети по света подобни плетеници

30

Анонимен

преди 8 месеца

Завършил съм УНСС преди 30 години , беше добър университет , с високо ниво на академичност . Сега доцентите им ги отстрелват и се спори дали са мутри или ченгета , а ректора им е професор по икономика на отбраната , с висящи обвинения за плагиатство . Егати падението

29

Анонимен

преди 8 месеца

Първото мутренско убийство става в края на 93-та година. Значи от така наречените мутренски години имаме само последните към шест, които могат да се нарекат мутренски, ако за знак за мутринщина смятаме от кога са почнали убийствата, а не кога са били създадени групировките. А реално след 2000-та година имаме и повече и по-знакови убийства на мутри. Също така от 2009 г с прекъсвания до 2021 г управляваше баш мутренската партия за период от около 10 г общо.

28

Анонимен

преди 8 месеца

Този кой го пита , или се чувства и той застрашен . Каквито доцентите , такъв и ректора

27

ХАХА

преди 8 месеца

Бандита е преподавал "Бандитизъм и как се краде държава" ли?Учил е новите бандитчета на стойки и чалъми!Шъ съ упрайми с тавкиз наследници!

26

Анонимен

преди 8 месеца

Кво да каже

25

Анонимен

преди 8 месеца

Не се връщаме в мутренските години, защото никога не сме излизали от тях!

24

Така е Ректоре!

преди 8 месеца

Ние просто не сме излизали от тях!

23

Зозо

преди 8 месеца

До Анонимен ... В България може да станеш и патриарх.... Прав си. Че то Патриарха е доказано ченге от ДС - агент Симеонов.

22

Анонимен

преди 8 месеца

В България може да станеш и патриарх ако си завършил милиционерските училища в Пазарджик или Симеоново.

21

Боко

преди 8 месеца

Мутренските години може би чак сега започват да си отиват. Боко Е МУТРА и управлява 12 години. Сикаджиийските му дружки - чичо Венци и Пашата ЗАБОГАТЯХА най-много именно докато беше премиер. А конфликта му с Трактора не беше тайна... 90-тарските мутри сега са в 60-те си години и почват да изпускат кокала. А самият Боко 2 дена не е излизал от зайчарника - говори се ,че сина на Трактора сега иска главата на Боко.

20

Акушер Гинеколог

преди 8 месеца

Толкова добро момче беше, още от момента в който го изродих и проплака за първи път знаех, че ще залегне над книгите и няма да се занимава с незаконни неща. Трагедия голяма, УНСС загуби едно от светилата в преподавателските си среди. Доцент, Доктор на престъпните науки, по цели нощи помагаше на студентки да си вземат изпитите като залягаха заедно над учебниците докато не заспят в прегръдките му.

19

Анонимен

преди 8 месеца

Жалко, прекършиха крилете на бъдещия български академик в научната дисциплина "Умирай трудно" Алексей Петров.

18

Радослав

преди 8 месеца

До 15: само да не се окаже, че тичащата с Алексей Петров и Мата Хари са една и съща звезда, че тия така са се омешали, че като нищо може да е отстрел от ревност, че звездата е изоставила единия бандит за да бъде с друг бандит.

17

Анонимен

преди 8 месеца

Доста уплашено ми звучи тоя ректор. Стреснал се е сериозно след убийството на милиционерския кадър хабилитиран преподавател.