15

Кольо

преди 8 месеца

Когато нищо не произвеждаш и въздуха трябва да е чист. По къра почти няма крави, овце и кози - няма кой да замърсява. В същото време магазините пълни с различни млечни произведения! Как става тая работа?

14

Анонимен

преди 8 месеца

Живея в голям град, излизам сутрин с децата на разходка, коли излизат от всякъде, край ДГ и ясли е кошмар- всяко дете с лека кола- в Хидерландия преди 35 г в събота и неделя беше забранено движението на леки коли и се виждаха само колелета а после ще обвиняваме кметовете че тровели въздуха.

13

Анонимен

преди 8 месеца

ех това правителство какви чудеса прави бе

12

Театър Сълза и Смях

преди 8 месеца

Ъхъъъъ......до наесен!След това ще забумтят кюмбеетата, но ще обвиняват колите и ще въвеждат зони.

11

Анонимен

преди 8 месеца

До опетков. За 71-во место у света едва ли е велика цифра. Пред нас е Гватемала, даже и Куба е по-нагоре даже Виетнам и Бангладеш са недосегаеми...

10

Олимпий Панов

преди 8 месеца

))хора не се притесняваите нали скоро глобалното затопляне идва не ни трябват печки, дърва, къщи, ще живеем в гората .Нали така господа управляващи?

9

Анонимен

преди 8 месеца

Аха, ясно. Преди да отворя статията мислех, че търдението ще бъде подкрепено с някакви факти и статистика. Уви, оказва се, че това е просто някакво твърдение на министър по време на предаване.

8

Анонимен

преди 8 месеца

Как да си купим нови коли и да се топлим на ток или газ с 1000 лв заплата? Естествено че ще караме 20 годишни коли и ще се топлим на дърва и въглища. Оцеляването е по важно от екологията. Ако трябва и автомобилни гуми ще горим в печката. Изобщо не ми пука.

7

Анонимен

преди 8 месеца

2 причини - скъпите горива и топлата зима - иначе тецовете продължават да горят токсични *** и се опитват да наваксат спада причинен от топлото времето

6

ами

преди 8 месеца

нормално , утрепаха престъпник . като утрепят още някой ше се диша по лесно .

5

Кълна се, че

преди 8 месеца

по-рано през годината написахте статия, че все по-зле става въздуха!

4

Анонимен

преди 8 месеца

с тези заплати явно само електрички трябва да си купим че така е казал министъра,а и да спрем тецовете над 40% както е в "плана за възстановяване и устойчивост"- план за устойчивост ама на някой друг - този от който ще внасяме ток

3

Анонимен

преди 8 месеца

И ся кво тряа се прай с паникьорите по повод "Каховка" ? Не трябва ли да им се търси отговорност щото амнезираха моментално и си намериха други теми за всяване на паника.

2

123

преди 8 месеца

Това е някаква шега явно. Не знам друга държава в Европа, в която да карат дизелови коли на по 30 години, които димят като комини.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Страна без почти никаква индустрия, какви замърсявания да има? Колцентровете не замърсяват...