322

КОНСТАНТИНОВ

преди 8 месеца

ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА РАЗСЛЕДВАЩИТЕ ЗА ГРАНДИОЗНИЯТ УСПЕХ.РАЗБРАЛИ СА ЧЕ Е БИЛ ЕДИН ЧОВЕК,НО ДАЛИ МЪЖ ИЛИ ЖЕНА НЕ СА РАЗБРАЛИ.НАИ ИНТЕРЕСНОТО Е ЧЕ СА РАЗБРАЛИ ЧЕ СЛЕД СТРЕЛБАТА УБИЕЦА СЕ Е ИЗТЕГЛИЛ.БРАВО РАЗСЛЕДВАЩИ ,ВИЕ СТЕ ВЪРХЪТ.

321

Стойне от Чукурово

преди 8 месеца

Нека се тепат - то и без това не останаа свесни ора....пропаднала и продадена територия

320

ОСТАВКА!

преди 8 месеца

ОСТАВКА на некомпетентното правителство!

319

Къде са охранителите

преди 8 месеца

Двама украинци съобщават за стрелбата, а Алексей Петров е имал трима охранители, които са вървяли след него. Те какво са направили след стрелбата. Беж да ги няма или просто и те са замесени? И защо не им видим поне лицата по телевизията. В нормални държави това щяха да ги покажат. Не е ясно къде са изобщо.

318

даа

преди 8 месеца

До Анонимен:То добре,че грузинците са имали телефон,иначе още нямаше и да знаем,че е убит.Да се навреш в дупка без покритие,без видимост и без охрана?Значи е имал изключителен интерес към нещо:съобщение,информация.Там трябва да има контейнер.Тайник.Бягал е от подслушване.

317

Анонимен

преди 8 месеца

До БМП,к.288 Тъкмо по времето на първия мандат на ББ, вътрешният министър Цв.Цв. окошари Ал.Петров и го държа в ареста не без знанието,разбира се, на ББ доста време. Сетне,както се полага на випускници на ВМШ, го оправдаха и пуснаха, но Боци е недоверчив човек и се пази от хора като А.П.Сега А.Петров се готвеше за шеф на ДАНС, но не стигна до там. Интересно, ББ не изказа съболезнования в медиите, а се водеха приятели.

316

@ к.314

преди 8 месеца

Струва ми се, че убийството е с местни поръчители. Прочетете: 2015 г. Алексей Петров (АП) се е готвел за министър или зам.министър на МВР. Стреляли са по бронирания му автомобил с два гранатомети.Сега се е готвел за шеф на ДАНС - убит с два куршума за по-сигурно, макар.че още първият куршум се е забил в главата му. АП държеше няколко акционерни дружества, едното от които - Лев Инс е сред челните ЗД. Съдейства за споразумението ПП-ДБ,макар че от Козяк 16 дойде нареждането за мир и кабинет на ПП.

315

Анонимен

преди 8 месеца

Убиеца на А. Петров да бъде признат за герой на България!

314

Анонимен

преди 8 месеца

"...а килерът е бил наясно, че бившата барета редовно се разхожда...". Моят килер е наясно къде крия ракията от жена си, но не и къде се разхождам. То бива изкуствен интелект, ама това е прекалено.

313

възражение

преди 8 месеца

Бил е по потник, а не с камуфлажни дрехи. Така е по хладно и удобно.

312

глупости

преди 8 месеца

Оттеглил се е с хеликоптер. Така е най-бързо и е като в американски филм

311

Анонимен

преди 8 месеца

До АнонименДа явно и те са включени в 'играта''...Има предсказания, че унищожението на сатаните, мутри и пр. помийна яма ще започне ОТВЪТРЕ! Един друг ще почнат да се трепят и унищожават....Само че кой ще унищожи кукловодите и хмм ''ръководителите'им...Тези от подземния свят не са нито умни, нито интелигентни, нито действително добре образовани....действат под заповеди или заръки:).....

310

Светла

преди 8 месеца

До АнонименДа, така е. Ние същото нещо си го мислехме...3-та охранители явно са си затворили уши и очи - така са им казали.....защо, кой??? Подземния свят, в какъвто се е превърнала цялата мутроландия явно пак се размирисва...И колко така ще ги търпим тия безмозъчни рептили?

309

Ха

преди 8 месеца

"Към 11,30 ч в сряда Петров отново потеглил към планината с простреляната жена, която има бизнес с консултации по спортни въпроси и организиране.."Странно! Петров потеглил към планината с простреляната вече жена? Сигурно е търсил къде да я зарови, ама някой му е решил проблема по Сталински.." Има човек, има проблем, няма човек, няма проблем!

308

Анонимен

преди 8 месеца

Забележете какво става на нашата територия...всичко научаваме от журналисти, говорители по телевизора, "експерти", "анализатори", а инстутуциите мълчат. Даже още нямат нито заподозрян, нито задържан. Нито има кризисен щаб, както е по протокол. Свикват се някакви съвети, съвещания, хвърля се някаква полуистина в публичното пространство и толкоз. А убийците и поръчителите, отдавна вече не се намират на Територията...

307

Анонимен

преди 8 месеца

СЛАВЧО, ДАЙ ЕКСПЕРТНА ОЦЕНКА, КОЙ ОТ ВЕСЕЛИТЕ ПРАСЕНЦА Е СЛЕДВАЩИЯТ??...

306

Анонимен

преди 8 месеца

Радев няма да допусне да бъде хванат убиецът. Защото са неговите служби.

305

Анонимен

преди 8 месеца

За наемника няма значение. Наемниците нямат партия. Рундьофимите се радват. Изводът е ясен.

304

Анонимен

преди 8 месеца

КГБ-то. Не гледай кой е стрелял, гледай кой се радва.

303

Анонимен

преди 8 месеца

От антуража на Радев. Само на Чорапа беше неудобен Трактора.