203

Анонимен

преди 8 месеца

След установяването на социалистическо развитие на България западното разузнаване налива милиарди долари /златни наполеони/ за изпращане на диверсионни групи в България и организиране на атентати и терористични актове. Загиват много хора включително и деца. Целта е да се всее смут и недоверие към социалистическата власт. Основни места за влизане на диверсантите са гръцката и турската ни граници. Затова там се изграждат мощни отбранителни съоръжения и се създават гранични войски за защита на БГ

202

Анонимен

преди 8 месеца

Предлагам празника да е 9 септември освобождението от фашизма в България. На 9 септември 1944 г. Отечествения фронт взема властта в България от фашистите и установява социалистическо развитие на България. Всички тогавашни фабриканти и елит обслужващ фашисткия режим и избивал и измъчвал партизани и комунисти са осъдени на смърт от народен съд. Присъдите са изпълнявани моментално. Голяма част от фашистите бяга от България със заграбени пари.

201

Ася

преди 8 месеца

24 май е по добре. Всичко свързано с фашистите трябва да се промени.

200

Анонимен

преди 8 месеца

Сега не е дошъл момента, а после може един референдум.

199

ФАКТИ

преди 8 месеца

Предлагам празника да е 9 септември освобождението от фашизма в България. На 9 септември 1944 г. Отечествения фронт взема властта в България от фашистите и установява социалистическо развитие на България.

198

Анонимен

преди 8 месеца

30 февруари е най-правилната дата за национален празник на несъществуваща нация!

197

От хората

преди 8 месеца

Никой няма да ги пита.Сами сме си виновни.Тези "народни избраници"не виждат и не чуват гласа на хората. Но,ние ще им берем греховете, а те ще си вземат парите.

196

кирил петков

преди 8 месеца

свети джордж сорос предаде волята си да ви сменя празника за да докажете преданността си към господарите евроатлантици

195

Анонимен

преди 8 месеца

Че кой пита народа. Той спи. За това Кирчо и Кокорчо си правят каквото си поискат. Вместо да е 24 май нека да е 4 юли. Тогава Посолството празнува и ние ще празнуваме но какво - не знам. Нали нашите управници са продажници.

194

до 219

преди 8 месеца

И с руски агенти също е пълно.

193

до 209

преди 8 месеца

Появяване на картата кое точно наричаш?Той и Бойко си мисли,че той е започнал метрото в София и от него започва всичко.Преди турското робство не я е имало България на картата според теб май,а?!Санстефано и Берлин не ги е имало когато е имало България.

192

Анонимен

преди 8 месеца

Еми и на снимката се вижда руското знаме, в дясно, над българското. Е за туй става дума, за националния празник със знамена на държава, обявила ни за неприятелска. Хем за пореден път сме им сред неприятелите.

191

Анонимен

преди 8 месеца

ЧЛЕН VI на САНСТЕФАНСКИЯ МИРЕН ДОГОВОР България образува самоуправляващо се, плащащо данък Княжество, с християнско правителство и земска войска.

190

думокрация

преди 8 месеца

Не е важно какво искат Българите. А тези за които работят дУпетатите. Затова и няма референдуми а само "избори" на които "избираме" предварително подбрани клоуни в различни трупи наречени партии.

189

Анонимен

преди 8 месеца

даже при соца 3 март не беше празник, не трябва и сега да е празник. 22 септември е нашия национален празник

188

Анонимен

преди 8 месеца

долу руските ръце от майка България

187

Анонимен

преди 8 месеца

Берлинския конгрес е учредил България. На Берлинския конгрес е могло да се вземе решение да я няма България, така че ако трябва празнуваме появата на съвременна България то това е датата на която на Берлинския конгрес се подписва за създаването на държавата България. И още нещо важно, именно Бисмарк настоява София и земите около София да са в Княжество България. Без него България е щяла да бъде само над Стара планина.

186

Анонимен

преди 8 месеца

В момента 3 март ни разединява. Никой не е против 24 май. Какво по-логично от тази дата да е национален празник, а 3 март да си остане като 6 и 22 септември?

185

Анонимен

преди 8 месеца

България е платила с пари за освобождението си на русия, така че всичко е пито платено.

184

Анонимен

преди 8 месеца

и 3-ти Март и 24-ти Май са национални празници