13

:)

преди 8 месеца

До Анонимен 11 Не са били пълни, но не са били и такива алкохолици, както по-късно. Има доклад на Карнегиевата комисия за Балканските войни, в който пише, че чуждестранните лекари-доброволци твърдят, че раните на българските войници зарастват по-бързо, защото не са пияници.

12

Мен

преди 8 месеца

И тя седяла бременна при алкохолик които едва ли за първи път я удря !

11

Анонимен

преди 8 месеца

До :). То соца е накарал хората да пият бе ха ха ха ха ха преди това са били пълни трезвеници....

10

Антифеминистът

преди 8 месеца

Ама моля ви се, няма ли най-после да качат едно съобщение за нагла алкохоличка, която системно пердаши своя бременен в деветия месец съпруг? Няма ли най-после да се приеме една международна конвенция за защита на мъжете от домашно насилие? Докога ще страдаме и търпим, бееее? Разпалках сЪ.

9

:)

преди 8 месеца

До Анонимен 3 Първо, едва ли става дума за българи. Второ, такива случаи има навсякъде, при всички народности. Трето, става дума за проблем с алкохола, а точно него българите развиха през соц-а. Точно соц-ът извади утайката най-отгоре, което е крайно неестествено и нямаше как да не ни опропасти. Властта не се е отпуснала, а си промени методите. Управляват ни синовете, дъщерите и внуците на онези, същите.

8

Анонимен

преди 8 месеца

А няма ли пак платен НПО протест?

7

Анонимен

преди 8 месеца

После защо се раждали увредени в главите българчета. Бият ги още в утробата

6

Анонимен

преди 8 месеца

Майки, аман от измекярини примитивни! Да удряш бременна жена в 9-тия месец, която носи живот. Направо в затвора доживот!

5

анонимен

преди 8 месеца

Сигурен съм, че старата дето подала сигнала и е давала акъл да си наляга паррцалите, защото така е редно. Познавам много хора от селата и ми е известно тотално задръстеното им мислене.

4

Анонимен

преди 8 месеца

Явно за много хора боя си е ежедневие. Жалко за деца израстващи в такива взаимоотношения.

3

Анонимен

преди 8 месеца

Българите са лоши хора! Дори и строгата дисциплина на комунизма с перфектната си образователна система за 40 години не успя да ги вкара българите в правия път. В момента в който се отпусна малко властта и пак си тръгна всичко по старо му и простотията почна да извира от всякъде. Явно няма надежда за тоя народ.

2

Анонимен

преди 8 месеца

Алкохола е забранен в някой религии. И има много мъдрост в това.

1

Анонимен

преди 8 месеца

Приятелката на 14 или 15 години е ?