6

Я, па Я

преди 8 месеца

До Хахаха... ***, това щеше да е вярно ако и другите бивши соц. страни бяха на нашия хал, обаче не са. А не са защото ние единствени въведохме руския олигархичен модел защото целият ни елит са руски възпитаници с крепки дружески отношения с Москва. За това у нас е по скоро като в Русия отколкото като в ЕС. За това сме си виновни ние, защото вместо да изгоним комунизма с тояги ние се свихме. Сакън да няма кръв.Така е смелия или умира или побеждава, страхливия умира цял живот и вечно е роб

5

ъц

преди 8 месеца

Дай на глупавия свобода и му гледай сеира! О/хме се тотално, никой не ни е виновен!

4

Алекс

преди 8 месеца

Значи според въпросният господин държавата трябва да изкупи житото от зърнарите на цена,която си харесат и след това да търси пазар за това зърно.Пламен е проспал 1989г.Тогава социалистическата епоха в България приключи.Сега има борса.Частен бизнес не означава само производство на продукция.Реализацията също е включена.

3

Анонимен

преди 8 месеца

С зърнопроизводството след войната е свършено в България . Русия оня ден продаде 200 000 тона на Египет . Мароко и Тунис имат договори дори за петрол . Железопътните връзки със арабите вече работят . Те ще купуват от Русия . Като сложим и Китай за България нищо не остава. Германия намалява заплати и пенсии и вдига данъци но субсидиите не спира . Въобще не им пука на германците за украинско зърно . Там схемата е друга . Ние имаме достъп само до силносубсидиран пазар заради членството .

2

Анонимен

преди 8 месеца

Нали има борси с борсови цени и участници кой продава кой купува с валута и крипто валута при която житото е хит особено евтиното,а на къде го карат само други агенции знаят,които също са хит при залаганията на тях за бързи и евтини транспорт с предлаганията за покриване на общите разходи по средствата на участниците за изпълнение на сделките.

1

Хахаха...

преди 8 месеца

"... Искрено се радвам, че мандатът на тази Европейска комисия свършва, защото тя се оказа импотентна..."Бруталната истина! За ЕСССР сме просто трета категория колония с ресурси за разграбване и с десетки хиляди млади хора емигранти,напускащи територията за да работят за икономиката на западните колонизатори!Бог да пази България от такива" партньори"!