36

Анонимен

преди 8 месеца

Нормално е да не се правят деца.Малко ми е, че ми се налага да работя, то и деца да гледам.Да си ги гледат тези със свободното време. Аз за моя си живот милея, за себе си живея.Не за деца, не за държава.'айде със здраве!

35

Анонимен

преди 9 месеца

До Случаен минувачТи добре ли си, виж площта на която е разположено населението, а не смятай населението просто по държави, например Индия в квадратни километри е 3 287 263 км²

34

Анонимен

преди 9 месеца

До Бъдещето, Какво сравняваш Индия с Румъния или Франция? Индия е огромна територия, смятай населението на квадрат на площта, която заемат!

33

Анонимен

преди 9 месеца

В Азия има мъртви реки, напълно замърсени, без никакъв живот в тях.

32

в заблуда си

преди 9 месеца

До Случаен минувачВ бедните страни, консумацията е много по-малко, отколкото в богатите, какво ще ти замърсят със стадата си азиатци и африканци? Тревата, с която пасат животните или гледат ориза? Промишлеността, която им замърсява природата, не е тяхна, в повечето случаи е на чужди фирми от Америка и Европа и фирми неспазващи правилата и нормите да не замърсяват природата! Даже сметта си изхвърляха някои европейски държави там!

31

Анонимен

преди 9 месеца

В Китай, до неотдавна, им е било забранено да имат повече от едно дете в семейство, което е довело до недостиг на жени за брачни двойки.

30

ХА ХА ХА!

преди 9 месеца

това даже не проблем, сравнено със повешена раждаемост на тъмнокожи!

29

1

преди 9 месеца

Хубаво е когато деня започва с положителни новини като тази. :)Населението на земята трябва да намалява.

28

Случаен минувач

преди 9 месеца

Зозо, той Цариград е почти 20 милиона вече. Три пъти съм ходил дотам, винаги ми е ставало гадно от огромния брой хора по улиците... Ужасна ***. Дори в хотела ме предупредиха: Пазете си портфейла и документите, че ги има всякакви... На Капалъ Чарши какво блъсканица е, човек до човек... а бе неприятно. Не ми се ходи повече там.

27

До Млад баща

преди 9 месеца

Бъдете живи и здрави, и дано ви се получи с третото. Въпреки че аз не искам деца, се радвам като чуя или прочета, че има хора, които истински се радват да създадат деца и да ги гледат достойно. Евала!

26

Зозо

преди 9 месеца

До Бъдещето .... Cyльo, Токио е 40 милиона, най-големият град в света.

25

Случаен минувач

преди 9 месеца

Китай и Индия поставят един глобален проблем - колко души може да изхрани Земята. Двете държави заедно имат 3 милиарда население. А вече по данни от ООН станахме 8 милиарда. Всеки човек консумира храна, вода, произвежда отпадъци. Да не говорим, че повечето хора искат и допълнителни благинки, като автомобил например... Ако продължаваме да се размножаваме с такива темпове, нищо добро не чака човечеството. Ще изядем рибите в океана, ще изсечем горите за дървен материал...и ще загинем.

24

Анонимен

преди 9 месеца

Нещо за БГ или само преписваме статии?

23

Някой

преди 9 месеца

Как няма да спане раждаемоста,като доста китайки избягаха в Щатите и Канада . Погледнете студията за масаж, коя мафия ги държи, как мислите? Куцо, кьораво и сакато правят масажни студия и - хоп, чакат някой балък да клъвне, за да вземат паспорти .

22

Бъдещето

преди 9 месеца

България 3 милионаРусия - 100 милионаЯпония 70 милионаКитай 700 милионаАлбания 15 милионаТурция 100 милионаРумъния 12 милионаГърция 7 милионаГермания 90 милиона (половината няма да са истински германци)Франция 80 милиона (като при Германия)Индия милиард и половинаНигерия 600 милиона

21

Това направиха

преди 9 месеца

С ваксините и ГМО храните!Намалят човешката популация по света,колкото и да ви се струва за нереално.Аз от как създадоха тази фалшива ПЛАНдемия се уверих на 100% и още много доказателства,че ЕС И САЩ ВЪРТЯТ ЗАДКУЛИСНИ ИГРИЧКИ СЪС НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ ИЗТРЕБВАЩИ ЧОВЕЧЕСТНОТО!!!Запада е не по-малко злокобен от Изтока!

20

Русия

преди 9 месеца

А за рекордната смъртност при нас. Загрижели са са за Китай дето 1.5 милиарда.

19

Анонимен

преди 9 месеца

Това беше целта на масовата ваксинация там.

18

До анонимен

преди 9 месеца

Докато сиГанката Айше ражда първото си дете на 10 години и осмото си дете на 18 години и на 30 години става баба, то БГ няма да изчезне:)))

17

ЯМБОЛИЯ

преди 9 месеца

След 100 години ИНДИЯ(която от 3 месеца е по-голяма от КИТАЙ),ще бъде 2 пъти по-голяма от НИГЕРИЯ,която ще е втора. КИТАЙ ще бъде трети,с около 700 милиона човека. Светът ще стигне предел от 11 милиарда и ще почне да намалява.