30

Анонимен

преди 8 месеца

Забранен е бил за фенове мача.Тия обаче са дошли и организирано са нападали хора по улиците.Дори и хора, които нямат отношение към мача. Естествено, че в затвора - къде да ги пратят?Нали са много корави - там при престъпниците им е мястото.То тва са животни

29

Анонимен

преди 8 месеца

Турците най-редовно оправят гръцките комунисти .

28

Анонимен

преди 8 месеца

Браво на гърците. Хърватските неофашисти заслужават концлагер.

27

me 2

преди 8 месеца

Хърватските футболни фенове се присъединяват към движението "me 2" и заявяват че искат обезщетение от по 1.90лв на човек, защото преди са били като 10 стотинки отзад, а сега са като 2 лева!

26

Анонимен

преди 8 месеца

Този говори като типичен сръбски русофил. Не им е лесно и на хърватите.

25

Анонимен

преди 8 месеца

Ми и в Бг ги биха некви оранжеви гръцки хулигани.Даже и клипчета имаше как двама ушеви държат един аранжев а трети го рита по за*никът.И гръцките простаци са същите *** като всички останали.

24

Анонимен

преди 8 месеца

До АнонименА какво е Византия ? Може би Пакистан ?

23

Анонимен

преди 8 месеца

Какво си мислят,че правят нападайки хора в чужда държава,ако не е нещо подобно на военни действия.Изглежда така се действа със самозабравилите се и ненаказани агресивни фенове и не само!

22

Анонимен

преди 8 месеца

До 21В исторически план не сме видели нищо добро от гърците. Освен ако робството не ви се вижда нещо хубаво)))И кога бехме под гръцко робство?Ако визираш Византия това не е Гърция и няма българи роби на гърците.Самите византийци са се наричали ромей ,а не гърци и всички етноси са били равноправни.

21

Анонимен

преди 8 месеца

ТУРЦИТЕ НАЙ-ДОБРЕ СЕ ОТНАСЯТ С ГЪРЦИТЕ

20

Анонимен

преди 8 месеца

В исторически план не сме видели нищо добро от гърците. Освен ако робството не ви се вижда нещо хубаво. А тва че друсате кючеци в гръцките кръчми и си мислите че сте европейци е друг въпрос.Факт е че Гърция е една от най-скапаните дъжави в ЕС. Пред БГ разбира се. Не ги знам хърватските престъпници сигурно са много страшни щом футболните им фенове ги държат с вързани ръце,крака и очи в тъмни мазета по една седмица.Знам че ако полицията в Хърватско направят същото на гърци писаците ще са вселенски

19

Анонимен

преди 8 месеца

Само да вметна ,този Зоран Миланович е върл фен на Путин и ....РСМто.Супер нагъл и безочлив тип ,на снимката си му личи.

18

Анонимен

преди 8 месеца

В България футболните фенове се опитваха да ги ползват за политически игрички и все още го правят. Готови групи за протести. Голяма грешка. И ще го отнесе някой политик, с техните си камъни по техните си глави. Развалят само удоволствието от спорта ултрасите, трябва да си носят отговорността, независимо кой политик обслужват.

17

М

преди 8 месеца

Мен ми е кеф, че Хървите са си намерили майстора.

16

Зозо

преди 8 месеца

Тоя нещо се е объркал. В Гърция няма "мили очи" Познавам 3-***. Двамата таксиджии. Качили някви "клиенти" от България за Солун. По 10 години пандиз. Третия за дрога 12 години кауш.

15

Разбирача

преди 8 месеца

Така е югославяните с голямото самочувствие сега ще стягат бузките в зандана и ще се върнат в Хърватска женски гълъби.

14

Право в десетката

преди 8 месеца

Ако ЕС е такъв днес, по-добре е да не съществува"

13

Изпраните гащи

преди 8 месеца

до 8мицата, говориш неща, които не разбираш, мой. Гръцки съд осъди 7 човека за убийство на фена на Ботев, само това ще ти кажа..Гърция има сигурно най-строгите закони за футболно хулиганство, преди 2 години осъдиха седем човек на доживотен затвор, пак за убийство на фен..Затова мисля, че хърватските Bad Blue Boys вече са едни наакани Good Blue-Ass Girls, сигурно половината ще получат поне по 10 години и нагоре...

12

Клаус Тро Фоб

преди 8 месеца

Да излизат от ЕС! До оня ден реваха да влязат, сега не му харесва! Ами чао и до нови срещи... с гърци ... в някой затвор ;)

11

Джафер Ваньович

преди 8 месеца

Екскурзия с Хепи Енд! Хахахахаха! Зад всеки добър Хърватин стой по един натопоpчен грък! хахахахахаххах